Elazığ'a 50 Milyon Euro Değerinde Bir Yatırım Daha Kazandırılıyor

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, yaptığı görüşmeler sonucunda TORAMAN Tekstil Tarafından Elazığ'a 50 Milyon Euro yatırım bedelli bir fabrika yapılacağını açıkladı.

Elazığ'a 50 Milyon Euro Değerinde Bir Yatırım Daha Kazandırılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ OSB bünyesinde ilimize değer katılacak yatırımlara bir yenisi daha ekleniyor. Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, yapılan görüşmeler neticesinde Elazığ OSB’de 140 bin m2’lik bir alanda değeri 50 Milyon Euro’yu bulacak ve bin kişiye istihdam sağlayacak bir fabrikanın kurulacağını açıkladı. Yatırımın ülkemizin önemli firmalarından olan TORAMAN Tekstil tarafından yapılacağı ise diğer bilgiler arasında.

BİN KİŞİYE İSTİHDAM MÜJDESİ
Yapılacak olan yatırımla ilgili açıklamalarda bulunan OSB Başkanı Suat Öztürk, şu bilgileri verdi: “Uzun bir görüşme sürecinin ardından geçtiğimiz gün İstanbul’da yapılan son görüşmede, ülkemizin önemli firmalarından olan TORAMAN Tekstil Sanayi ve Tic. A.Ş.  tarafından 140 bin m2’lik  bir arsa üzerinde yaklaşık bin kişiye istihdam sağlayacak 50 Milyon Euro değerinde bir yatırım ile ilimize Örme, Kumaş, Boyahane ve İplik Fabrikası yapılacağının müjdesini vermek istiyorum. Yatırımın, İlimize ve sanayicilerimize hayırlı olmasını dileriz.”