Milletvekili Demirbağ Maden İlçesini Ziyaret Etti

Elazığ' ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ beraberindeki heyet ile birlikte Maden ilçesini ziyaret ettirdi. Milletvekili Demirbağ Maden Devlet Hastanesi'ne de giderek başhekim ve hastane personellerini ziyaret etti.

Milletvekili Demirbağ Maden İlçesini Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda Maden ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Elazığ milletvekili Demirbağ’a ziyaretinde teşkilat üyeleri eşlik etti. Milletvekili Zülfü Demirbağ öte yandan Maden Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Uzman Dr. Hüseyin Duru ile bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ hastane çalışanları ve hastalar ile bir süre sohbet etti. AK Parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ Maden Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Diş Hastanesi’nin açılış programına katıldı.

AK Parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti Maden ilçe Başkanı Kadın Kolları Başkanı ile birlikte Maden Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Hüseyin Duru'yu, hastane personellerini ve hastane de yatan hastaları ziyaret etti.