ELAZIĞ'IN KABUĞUNU KIRMASI LAZIM

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret eden MARED Başkanı Mahmut Kahraman, şubat tatilini Elazığ'da geçirerek istişarelerde bulunduklarını ve

ELAZIĞ'IN KABUĞUNU KIRMASI LAZIM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret eden MARED Başkanı Mahmut Kahraman, şubat tatilini Elazığ’da geçirerek istişarelerde bulunduklarını ve bu süreçte gençlere ve eğitime katkı sunmak adına 8 okula, 3 amatör spor kulübüne olmak üzere 50 bin TL’lik yardım dağıttıklarını kaydetti.

Sivil toplum kuruluşlarının sorunların çözümü adına basınla ortak hareket etmesi gerektiğine değinen Kahraman, Hakimiyet Gazetesi’nin çalışmalarını internet üzerinden takip ettiklerini ve başarılı  bulduklarını ifade ederek, “Hakimiyet dokunulmayan konulara cesurca değiniyor. Elazığ’ın güçlü medyaya ihtiyacı var. Hakimiyet’te kurumsdigeraşma adına güzel çalışmalar yapıyor” dedi.

Kahraman, Elazığ’da umutsuzluk ve yılgınlık gözlemlediklerini kaydederek şehrin ekonomik ve siyasal anlamda kabuğunu kırması gerektiğini belirtti. Yıllardır ihmal edilen sorunlar artık gün ışığına çıkmaya başladığını ifade eden Kahraman şöyle konuştu: “Kurumsal basın, kurumsal Elazığspor, kurumsal yerel yönetim gibi kavramların artık hayatımıza girmesi lazım. Elazığ’a faydası olmayan özel teşebbüs dahil her konunun bertaraf edilmesi gerekir. Elazığ’ın zaman kaybetmeye tahammülü yok. Çevre illerle aramızdaki fark ciddi anlamda açılmaya başladı. Projeler üretmeli, özel teşebbüsü güçlendirmeliyiz. Biz de MARED olarak Elazığ’daki gelişmeleri İstanbul’daki hemşerilerimize iletiyoruz. İnsanlar gibi şehirlerin de kaderi vardır. Olumsuz düşüncelere kapılmadan, doğru tercihlerle, doğru adımlarla yolumuza devam etmeliyiz.”