Dr. Abdullah Karadağ AK Parti'den Resmi Başvurusunu Yaptı 

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti'de aday adaylarının müracaatları devam ediyor.

Dr. Abdullah Karadağ AK Parti'den Resmi Başvurusunu Yaptı 

Bu kapsamda AK Parti’den Elazığ Belediyesi başkanı aday adayı olan Dr. Abdullah Karadağ resmi başvurusunu yaptı. 
AK Parti Elazığ İl başkanı Şerafettin Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen törene vatandaşlarda eşlik etti. 

Karacadağ: "Saygıdeğer Başkanım, AK partimizin kıymetli yönetim kurulu Üyeleri, değerli basın mensupları değeri hazirun; Ben Abdullah Karadağ, Elazığ doğumluyum.
ilk, orta, lise, lisans eğitimini Elazığda tamamladım. Akabinde Yüksek lisansımı Yerel Yönetimler ABD yaptım, çalışmamı E Devlet, E Dönüşüm ışığında Elazığ Belediyesi E Belediyecilik uygulamalar üzerine yaptım Doktoramı Şehircilik, Kentsel Dönüşüm ve Bolge Planlama ABD'de tamamladım. Ülkemizin ilk Kentsel Dönüşüm Vakfı olan KENTSEY in mütevelli heyeti üyesiyim ve Doğu Anadolu Bölgesi temsilcisiyim. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye yüzyılına yakışır bir şekilde: "Sehirler gelecek nesillere bırakacağımız medeniyetler mirasıdır" anlayışıyla çalışacağız.

•Kentsel Dönüşüm , şehirlerimizin daha yaşanabilir hale gelmesi için bir fırsattır. Belediyeler ise kentsel dönüşüm sürecinin anahtar oyuncularıdır. Ancak unutmayalım ki, Kentsel Dönüşüm sadece  çevreyi fiziksel değil, aynı zamanda toplumun kültürel, ekonomik ve sosyal dinamiklerini şekillendirir. 
• Şehrimizi çağın gereklerine uygun, akıllı şehir konseptine 4 uyum sağlamış bir kent olması için Kentsel Dönüşüm çalışmalarımızı yapacağız. Ekonominin ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılık üzerine kurulu olan şehrimizi kırsal kalkınma politikalarının  ele alındığı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeyi amaç edinerek adaylığımı  Belediye Başkanlığına ilan ediyorum.
Katılımınız için hepinize teşekkür eder, Saygılarımı sunarım" İfadelerine yer verdi.