Dolu Dolu 1 Yıl

'Güçlü Kadın, Güçlü Teşkilat' anlayışıyla göreve geldiği ilk günden itibaren ekibi ile birlikte özverili ve disiplinli bir çalışma yürüten Ak Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve çalışma arkadaşları teşkilat çalışmaları kapsamında önemli bir başarı hikayesi yazdılar.

Dolu Dolu 1 Yıl

Mahalle mahalle, sokak sokak çalmadık kapı girilmedik gönül bırakmayan Elazığ Kadın Kolları teşkilatı, bu çalışmalarıyla hem ziyaret edilen vatandaşlar hem de kamuoyu tarafından takdir topluyor.

Ak Parti İl başkanı, milletvekilleri ve belediye başkanı ile uyum içerisinde çalışan Kadın Kolları, Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı geniş kitlelere ulaştırma konusunda gayretli çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde özverili çalışmalarla başarıda önemli rol oynayan Ak Parti Kadın Kolları’nın yaklaşan yerel seçimlerde aynı başarıyı yakalamak amacıyla sürekli sahada olmaları dikkatlerden kaçmıyor.

Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın “Üzerimizdeki yük, sorumluluk ağırdır ama bir o kadar da şereflidir.” sözünü kendilerine rehber edinen Tüver ve yol arkadaşları yerel seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. 

7 gün 24 saat zaman ve mekân fark etmeksizin bütün görevlere en önde olan Kadın Kolları, bu sorumluluk bilinciyle özverili bir biçimde çalışmalarını devam ettiriyor.

Göreve geldiğinden itibaren bir yılı geride bırakan Tüver ve arkadaşları, bu süre içerisinde geçirdikleri iki seçimden de başarıyla çıktılar.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve çalışma arkadaşlarının bu gayretleri genel merkez tarafından da takdir ediliyor.