Doktorun İsyanı!

Son günlerde hastanelerde günler sonrasına randevu verildiğine dair sosyal medya paylaşımlarını sıklıkla görüyoruz. Yine doktorlara şiddet, hasta yakınlarının taşkınlıkları ve farklı türden olumsuzluklara sahne olan sağlık merkezlerimiz, yoğun talep yanında gereksiz meşgul etmelerden de dert yanıyorlar.

Doktorun İsyanı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halkımızın sağlık alanındaki taleplerini önemli oranda karşılayan Fethi Sekin Şehir Hastanesinde başta göz olmak üzere bazı polikliniklerde uzun süre sonraya sıra verildiği gibi okurlarımızdan bilgiler geliyor.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi, yoğun müracaatlara karşılık vermeye çalışırken,  muayene esnasında  gereksiz meşgul ederek zamanı çalan hastalara yönelik bir doktorumuzun kibarca uyarısını görünce hem tebessüm ettik hem de bu konunun doktorlarımızı ne kadar rahatsız ettiğine bizzat şahitlik ettik.

“Bir şey sorabilir miyim?” diyerek kibarca bir girişimin, içerideki hasta muayenesine ve doktorun olaya yoğunlaşmasına olumsuz etki edeceğini bilen bir vatandaş olarak, bu uyarıyı yapan doktorumuza teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyoruz.