DOĞU'DAN YÜKSELEN GÜNEŞ: DOĞUKENT

Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun, Hakimiyet Gazetesine yaptığı açıklamada, 'Mahallemiz son 4-5 yıldır kabuğunu kırarak gelişti.'' dedi.

DOĞU'DAN YÜKSELEN GÜNEŞ: DOĞUKENT
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Çoşkun, Elazığ Hakimiyet Gazetesin önemli açıklamalarda bulundu.

Coşkun yaptığı açıklamada,’’Doğukent Mahallesine yapılan hizmetler ve yatırımlar sayesinde büyüdü ve gelişti.Her geçen gün değeri artmaya devam ediyor.’’dedi.

DOĞUKENT MAHALLESİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ

Doğukent Mahallesinde yapılan yeşil alanların önemli olduğunu ifade eden Muhtar Coşkun,’’Mahallemize yapılan hizmetleri beğeniyoruz.Özellikle yeşil alanlar ayrı bir değer katmıştır.Şehir Hastanesinin de yapılması özellikle bina fiyatlarında büyük bir artışa neden olmuştur.Kısacası yapılan hizmetler Doğukenti cazibe merkezi haline getirmiştir.’’dedi.

PARK OLARAK EN ZENGİN MAHALLEYİZ

Muhtar Coşkun,’’Doğukent Mahallesine 7-8 yeşil alan kazandırıldı.Bu hizmetleri Elazığ Belediyesi yaptı.Elazığ’da park olarak en zengin olan mahalle Doğukenttir.Şuan Seyda Molla Bahri ve Yaşar Doğu Caddesi arasında bulunan alanda çok büyük bir park yapılıyor.’’diye konuştu.

ELEKTRİK KABLOLARININ YER ALTINA ALINMASI LAZIM

Doğukent  Mahallesinde yaşanan sorunları da dile getiren Muhtar Coşkun,’’Mahallemizin şuan en büyük sorunu elektrik kablolarıdır.Seyda Molla Bahri Bulvarındaki elektrik kabloları yer altına alındı.Dubleks evlerin elektrik kabloları ağaçların içerisinde duruyor.Bu kabloların yer altına alınması gerekiyor.Bir diğer sorun su şebekeleri.Su patlamaları meydana geliyor.Su kesilip verildikten sonra patlamalar meydana geliyor.Bu sorunu da yetkililere ilettik.En kısa zaman bir çözüme kavuşturacağız.’’dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ TALEPLERİMİZİ YERİNE GETİRİYOR

Muhtar Muhammed Coşkun,’’Elazığ Belediyesinin hizmetlerinden memnunuz.Elazığ’da örnek bir mahalleyiz.Taleplerimiz her zaman yerine getiriliyor.Muhatap bulabiliyoruz.Hizmetleri bizleri mutlu ediyoruz.Doğukentte açılan spor salonu da ayrı bir güzellik kattı.Doğu İmar yolları yani Şehir Hastanesine alternatif yollarda  şuan açıldı.’’dedi.

ŞEHİR HASTANESİ KONUT FİYATLARININ ARTMASINA NEDEN OLDU

Şehir Hastanesinin Doğukente ayrı bir değer kattığını ifade eden Muhtar Coşkun,’’Şehir Hastanesi  Mahallemiz için bir hayaldi. Çünkü her yıl farklı söylentiler gündeme geldi.İşte Bingöl’e yapılacak yada Malatya yapacak gibi dedikodular ortaya atılıyordu.Ama hastane Doğukente yapıldı.Şehir Hastanesinin yapılması mahallemizde konut fiyatlarının artmasına neden oldu.’’dedi.

SEYDA MOLLA BAHRİ BULVARINDA SÜRÜCÜLER AŞIRI HIZ YAPIYOR

Seyda Molla Bahri Bulvarında sürücülerin aşırı hız yaptığını ifade eden Coşkun,’’Bulvarımız da araçlar aşırı sürat yapıyor.Elazığ Belediyesi ve Trafik Şube Müdürlüğü ile görüşmelerimiz oldu.Gerekli önlemleri alacaklar.Bu yol güzergahında Doğukent Ortaokulumuz var.Okullar açıldığında öğrencilerimiz bu yolu kullanacak.Bu nedenle bir üst geçitin yapılması lazım.Üst geçit olmazsa ışıklandırma yapılması gerekiyor.’’dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ MUHTARLIK OFİSİMİZİ   YAPIYOR

Elazığ Belediyesinin başlatmış olduğu Muhtarlık Ofisinin yapılmaya başlandığını dile getiren Muhtar Coşkun,’’Şuan Dört mahallede muhtarlık ofisi yapılıyor.Şuan Seyda Molla Bahri Caddesinde muhtarlık ofisimiz yapılıyor.Su ,Elektrik Doğalgaz Tahsilat yeri  ve yanında muhtarlık ofisi olacak.Merkezi bir yerde yapılıyor.Vatandaşlarımız faturalarını rahatlıkla yatırabilecek.Muhtarına da rahatlıkla ulaşabilecek.Binamız bitmek üzeredir.Şuan çatısı yapılıyor.En kısa zamanda bitecek ve hizmete girecek.’’diye konuştu.