Dilek: 'Hiçbir Arkadaşımız Akçeli İşlere Bulaşmadı'

Elazığ İl Genel Meclisi MHP Grubu Başkanı Osman Dilek 2019-2024 meclis süreci ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu.

Dilek: 'Hiçbir Arkadaşımız Akçeli İşlere Bulaşmadı'

Elazığ İl Genel Meclisi MHP Grubu Başkanı Osman Dilek, bugün yapılan il genel meclisi şubat ayı oturumlarının ikinci birleşiminde gündem dışı söz alarak mecliste birlikte görev yaptığı meclis üyelerine görevlerini kötüye kullanmadığı için teşekkür etti “Dilek “Acısıyla tatlısıyla 5 yılı geride bıraktık sondan bir önceki toplantımızı bugün yaptık.  Bazen aldığımız kararların siyaset olarak doğruluğu yanlışlığı tartışıldı. Tartışmalara sebep oldu."

Dilek: 'Hiçbir Arkadaşımız Akçeli İşlere Bulaşmadı'

"Şerhlerimizi koyduk oylamaya gelince alınan kararların yaklaşık %98’i oy birliği ile alındı. Bunun için mecliste görev yapan arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bir diğer güzel yönü ise meclisin 5 yıllık süre içerisinde hiçbir meclis arkadaşımız ihaleli, akçeli, sıkıntılı işlere yanından kenarından geçmedi. Bu meclisimizin bir başarısıdır. Onun için arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum. Bir dahaki dönem burada oluruz olmayız hizmet eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında siyasi yaşamlarında başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.