Destek, Elazığ için de Önemli

Ülke ve şehir gündemini yakından takip eden ve bunlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, son günlerin en çok konuşulan Millet İttifakının Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda da görüşlerini dile getirdi.

Destek, Elazığ için de Önemli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili biz bütün nitelikleri ve vasıfları,  Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nda görüyoruz. Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere hepimiz Genel Başkanımızın yanındayız. Kimsenin bu konuda bir tereddüttü olmasın, gelecek günler hepimiz için güzel olacaktır'' diyerek hem Kılıçdaroğlu’na desteğini gösterdi hem de İmamoğlu’nun aday olmayacağını ilan etti.

Erol, daha önce de “Her CHP’linin adayı Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’dur” diyerek tarafını ve sadakatini göstermişti. Ancak son açıklamasında hala potansiyel bir aday gibi duran İmamoğlu’nun da Kılıçdaroğlu’na destek verdiği açıklaması, İmamoğlu’na asla geçit verilmeyeceğinin de bir kez daha tekrarı oldu.

CHP Elazığ Milletvekili Erol’un  geçmişte Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkezin önünde düzenlediği basın toplantısıyla istifaya davet etmesi ve sonradan bu davranışının yanlılığını kabul etmesinin ardından Kılıçdaroğlu’na güçlü ve aleni bir şekilde destek vermesi, kendi siyasi geleceği kadar ilimiz için de önemli bir duruş ve karardır. Ve görünen o ki masadan Kılıçdaroğlu aday olarak çıkacak ve Erol’un desteği hem şahsı hem de şehrimiz adına anlam kazanacaktır.