Demirtaş Durulmuyor

HDP Genel merkezine sitem edip aktif siyaseti bıraktığını ifade eden Selahattin Demirtaş, kendini unutturmamak adına hemen her gün paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor.

Demirtaş Durulmuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demirtaş, son paylaşımında Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’na yüklenerek; "Kürdün eli, Saray'ın bahçesinde bir Kürt siyasetçi için idam sloganları atılırken tuttuğunuz Mustafa Destici'nin elinden kıymetsiz değil. Bugün gidip tutmanız gereken el, Meclis'te HDP'lilerin elidir" dedi.

Adamdaki mantığa bak. Sen 351 kişinin ölümüne sebep olan hendek olaylarının azmettiricisi ol, sonra da seninle ilgili kamu vicdanında oluşan genel görüşe itiraz et ve kendini  Destici’den masum, temiz ve pirüpak gör.

HDP’nin bile sildiği, Kılıçdaroğlu’na seçim kaybettirdiği için millet ,ittifakı bileşenlerinin de tepkisini çeken Demirtaş anlaşılan siyasi mezarlığa giderken bile teneke sesi çıkarmayı marifet sayıyor.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu senin gibi hainlerin elini değil, ülkesi için, halkı için canını ortaya koyan yürekli insanların temiz elini tutmakla onurlu bir duruş sergilemiştir. 

Demirtaş’tan bugünden sonra da gün aşırı paylaşımları bekleyin. Nitekim sırtı minderden kalkmayan pehlivanın güreşe doymayan bir  ruh halini yaşıyor bu günlerde.