Demirci'den Hakimiyet'e Ziyaret

Kübra Kabukçu/Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci,Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

Demirci'den Hakimiyet'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İmtiyaz sahibi  Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Demirci,gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Demirci,“Aziz şehir Elazığ’ımıza geldik. Şehrimizdeki hastamızı,yaşlımızı ve dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu anlamda da Elazığ Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret ettik. Bizim için kıymetli ve ulusal da ses getiren Hakimiyet Gazetesini ve Ahmet Toprak’ı ziyaret ederek, güzel bir sohbet gerçekleştirdik.”dedi. 

DEMİRCİ:FIRSAT BULDUKÇA ELAZIĞ’I ZİYARET EDİYORUM 

Elazığ’ı  her zaman önemsediğini ve ziyaret ettiğini ifade eden Demirci;“Fırsat buldukça şehrimi ziyaret ediyorum.Neden? Bu şehirde bizi destekleyen,sahiplenen,büyüten ve emek veren ayrıca da ticaretimizin gelişmesine vesile olan dostlarımız ve büyüklerimiz var. Onlar bizim için çok değerli ve kıymetli. 2023 yılında ilimizin marka bir şehir olması için biz iş insanları,bürokratlar,siyasetçiler bir çatı altında nasıl bir birliktelik sağlar bunun için sahaya inmiş durumdayız.”dedi.

DEMİRCİ:“HEMŞERİLERİM BENİ GÖNLÜNÜN VEKİLİ ETMİŞ” 

Demirci:“Önümüz de seçimler var. Durum değerlendirmesi yapıyorum. İnşallah sağlıklı ve doğru bir karar çıkaracağız.Sağolsunlar hemşehrilerimiz bizi gönlüne basmış. Gönlünün vekili etmiş. Bu gönüllerde olmak bizim için yeterli.Her zaman siyaset olsun olmasın,vekillik olsun olmasın her zaman buradayız. Beklenti içinde olduğumuz için yapmıyoruz. Vefamızı yerine getirmek için yapıyoruz.”diye ifade etti. 
Demirci:“Bir teklif gelirse değerlendireceğiz.Kısmet olursa. Partide büyüklerimiz var siyasetçi dostlarımız var. Böyle bir beklenti var. Sayın cumhurbaşkanımızın  bize bir talimatı olursa bizimde yapacak bir şeyimiz yok. “dedi. 

DEMİRCİ:“ BİZİM SAFIMIZ VE TARAFIMIZ BELLİ”

Demirci;”Bizim safımız ve tarafımız belli. Biz cumhurbaşkanımızın yanındayız. Dik duran bir liderimiz var. Ölene kadar onun yanındayız. Ülkemiz artık milli ve gayri milli statüde ilerliyor. Biz milli tarafındayız. Gayri milliler tabi ki yaptığımız işleri eleştirebilirler.Kendilerince eksik arayabilirler. Ama herkes bilsin bizim bir açığımız yok. Yaptığımız işler şeffaf. Başarılarımızı eleştiriyorlar. Başarılarımızı eleştirmeleri beni rahatsız etmiyor. Doğru yoldayız.Art niyetli insanlara Allah fırsat vermesin.”dedi.