Demirbağ İşi Çözdü

Her konuşması olay ve ülke gündeminin birinci sırasına yerleşen Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, bir daha aynı konuma düşmemek için formülü buldu.

Demirbağ İşi Çözdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyasi zekâsı kadar pratik zekâsı ve hazır cevaplılığı ile de tanınan Demirbağ, bundan sonra kendi sözlerini ve düşüncelerini, vatandaş üzerinden topluma aktarmakla bunu bir kez daha gösterdi.

Gündeme dair konuşma yapan Milletvekili Demirbağ, “2023 kader seçimidir. Anlatmak lazım. Hatır için bu ülke satılmaz. Bu ülkeyi geriye döndüremeyiz. Bütün kazanımlarımızı kaybederiz. Geçen günlerde Çatalçeşme 4. Etapta bir eve ziyarete gittik. Kişi Almancı imiş. Sohbet ederken ‘memnun musunuz?’ diye sordum. Bana dedi ki, “Almanya’da olsaydım bütün samimiyetimle söylüyorum mümkün değil araya gelse Elazığ gibi bir şehirde 2 yılda 25 bin konutu yapıp teslim edemezdi” dedi. Yok yapamazlar. Ama Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapar. Şimdi 150 bin konut dar gelirliler için yapacak” ifadelerini kullandı.

Açıkça söylemek gerekirse bu yöntemi ayakta alkışlıyoruz. Sonuçta söyleyen vatandaş, aktaran milletvekili. Keşke daha önceki açıklamalarında da aynı yöntemi kullansaydı da durduk yere ülke gündemine gelmeseydi.

Bizler de vatandaşın söylediği “Almanya’da olsaydım bütün samimiyetimle söylüyorum mümkün değil araya gelse Elazığ gibi bir şehirde 2 yılda 25 bin konutu yapıp teslim edemezdi” sözlerine katılıyoruz. 

Gerçekten Almanya,  iki yıl gibi uzun bir süre içerisinde şimdiden tavanı çöken, sıvaları dökülen, tuvaletleri akan, kapıları çıkan, koridorlarından geçilmeyen, dış yüzeyine bakılmayacak derecede zevksiz boyalar yapılan ve memnuniyet oranı çok düşük olan 25 bin konut yapamazdı. 

Vatandaş bir şey söylemek istemiş ama sanki biz mi yanlış anlamışız. Bilemedik şimdi!