Demir kızlardan önemli galibiyet

Deplasmanlı Hentbol Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü evinde ağırladığı Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübünü 42-40 yenerek Play-off şansını son haftalara taşıdı.

Demir kızlardan önemli galibiyet

Ligde 12 puanla dördüncü sırada olan Yozgat temsilcisi ilk yarıyı 20-23 önde kapasa da Demir Kızlarımızın ikinci yarıda oynadığı üstün oyuna boyun eğmek zorunda kaldı. Maçın başından sonuna kadar çekişmenin üst sevide olan müsabakayı Demir Kızlar 42-40 kazanarak ligdeki yerini korudu. Müsabaka sonunda bir değerlendirme yapan Baş antrenörü İsmail BAYRAKTAR, “İyi Bir Takıma karşı İyi Mücadele vererek kazanmasını bildik. Müsabakanın ilk dakikasından son dakikasına kadar maçtan kopmayan ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan sporcularımızı kutluyorum. Yozgat temsilcisi bu sezon iyi transferler yaparak lige başlayan ve ligde dördüncü olarak Play-off şansını devam ettiren iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Tüm hafta bu maçı kazanmanın hesaplarını yaparak çok çalıştık. Sporcularımız müsabaka boyunca çok mücadele ettiler. Daha önce söylediğim gibi bu çocuklara sabırlı olduğumuz sürece neler yapabileceklerini bir kez daha gösterdikleri için çok mutluyum. Sezon başında takımdan büyük ablalar başka takımlara transfer olunca ligden düşersiniz diyenler şimdi Pla-off şansımızı konuşuyorlar. Tabii ki bu bir rastlantı değil. Her şey özverili bir çalışmanın inancın ürünü olduğunu en çok da biz biliyoruz. Son haftaya Play-off için şansımızı devam ettirmek kalan iki maçımızı almak istiyoruz.


SAMSUN DEPLASMANINDA HEDEF İKİ PUAN
Önümüzdeki hafta 10 Şubat 2024 Cumartesi günü saat: 15.00’te Samsun takımıyla deplasmanda oynayacağız. Şimdi tek hedefimiz Samsun deplasmanından da iki puan yolumuza devam etmek istiyoruz. Samsunda yaşayan tüm hemşerilerimizi Demir Kızlarımıza desteğe davet ediyoruz”dedi.