Değişim Rüzgârı

Cuma günü İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk'ün görevden alındığı haberinin ardından bugün de Tarım İl Müdürü Turan Karahan'ın görevden alındığı haberleri düştü haber merkezimize.

Değişim Rüzgârı

İlimiz bürokrasisini en çok eleştiren ve bazı kurumların hantallığı, duyarsızlığı ve ilgisizliğinden en çok yakınan Hakimiyet Gazetesi olsak da  bugüne kadar ilimize hizmet eden iki müdürümüze teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında sağlık ve başarılar diliyoruz.

İlimize atanan Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ile Tarım İl Müdürlüğüne atanan Ali Kılıç, yaşları itibarıyla genç ve hizmet heyecanı, azmi daha çok olan iki bürokrat olarak dikkat çekiyorlar.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, İzmir gibi büyük bir şehrin müdür yardımcılığı deneyimi ve donanımı ile yeni görevine başladı.

Tarım İl Müdürlüğüne atanan hemşerimiz Ali Kılıç ise hem öğrencilik hem de bürokratlık döneminin  önemli bir bölümünü ilimizde geçiren, birçok idari görevinin ardından Tarım Bakanlığına uzman olarak atanmış deneyimli ve heyecanlı olan bir isim.

Değişimin yeni bir başlangıç, yeni hedeflerin konacağı buna ulaşmak için plan projelerin hayata geçirileceği bir dönem ve bunu başarmaya hazır bir irade ve heyecan olarak gördüğümüz için, iki müdürümüzün de çevresinin ve güç odaklarının etkisinde kalmadan, adil, şeffaf ve başarılı bir performans sergileyeceği temennisiyle yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.