Değerlendirmemiz Sakat mı?

Sizlerin de dikkatinizi çekmiştir,  İlimiz milletvekillerinden bazıları çıktığı her televizyon programı ya da konuşma yaptığı alanlarda,  ilimizde gerçekleştirilen yatırımları ve bunların hayata geçirilmesi noktasında verdikleri mücadeleleri anlatırken, bazıları ise şahsını ve geçmişini anlatmak, ülkenin genel durumuna yönelik değerlendirmeler yapmak gibi bir yol ve yöntemi benimsemişler.

Değerlendirmemiz Sakat mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşin ilginç yanı ise projeleriyle şehre hizmet verenden çok, tek özelliği telefonlara cevap vermek olan milletvekilini  daha başarılı buluyoruz. Bu konuda biz Elazığlıların da çok sağlıklı bir değerlendirme parametremiz yok gibi. Sonuçtan ziyade sürece takılıyor, ne süreçte ne de sonuçta etkin olmayan siyasileri daha başarılı görüyoruz.

Milletvekillerinin şehriyle ilgili olması ve her telefona çıkması gerekir ama bu tek başına yeterli olur mu onu başarılı kılar mı tartışması her zaman yapılagelmiştir. 

Bakanlık koridorlarını arşınlayan, bürokratların ve bakanların olumsuz bakış açılarını olumluya çevirip bunu şehre hizmet olarak yansıtan milletvekili olmak, şimdi çok değeri bilinmese de gelecekte aranacak vekil olarak da öne çıkabilir.

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü arazisinin sıfır bedelle şehrin insanının emrine sunan bir başarıda emeği olanla bunu medyadan öğrenen bir milletvekili bir olur mu?