Davanın 'Er'i

Hem cumhur hem de millet ittifakı 14 Mayıs seçimlerine büyük bir önem atfediyor.

Davanın 'Er'i
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her iki taraf da bu seçimleri kader seçimi olarak görüyor ve adımlarını çok dikkatli atıyor.

Ak Parti, 20 yıl süreyle yapmış olduğu hizmetlerin avantajı yanında bu sürenin getirdiği yıpranmışlığın dezavantajıyla seçimlere giriyor.
Ak Parti Genel Merkezi de bu gerçeği gördüğü için tabanda yeni bir heyecan ve yeni bir ruh oluşturmak amacıyla listelerini yeni yüzlerden oluşturmak istiyor.

Ak Parti’nin bu hassasiyetinin listelere de yansıyacağını ve geçmişten bugüne teşkilatlarda görev yapmış, donanım ve birikimleriyle öne çıkan ve halkın sevip saydığı isimleri listede yer bulması yönünde daha özenli ve dikkatli davranacağı ifade ediliyor.

Tüm şehirlerimiz için geçerli olan bu durum, ilimiz için de geçerli. Mevcut iki milletvekilimizin  duyarlılık ve fedakârlık gösterip yeniden aday adayı olmamaları, yeni ve samimi yüzleri  öne çıkardı.

 Bu isimlerden biri de Ali Dursun Er. Ak Parti’nin farklı kademelerinde görev yaptıktan sonra Elazığ Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuş, gençlere yönelik çalışma ve projeleriyle takdir kazanmış, birlikte çalıştığı ekipteki kişiler daha sonra partide aktif görevler almış, memuriyet hayatına başlamasının ardından da partisi ve davasının emrinde olmuş bir isim Ali Dursun Er.

İnşaat Bölümü ve Sosyoloji Bölümü mezunu olması, onu hem teknik hem de toplumsal alanlarda önemli projeler ortaya koymasını, siyaset ve bürokrasideki müktesebatı ve donanımı ise bu projeleri kolaylıkla hayata geçirme imkanını veriyor.

Elazığ’da uzun yıllar Ticaret Borsası Başkanlığı yapan ve Elazığ ticaretinin gelişmesine katkı sağlayan ayrıca geçmişte Milli Selamet Partisi aracılığıyla ile Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hocanın yakın çalışma arkadaşlarından olan ve ihtilale kadar MSP Elazığ Merkez ilçe başkanlığı yapan Halim ER’in oğlu olan ve aileden gelen birikimle ticari ve siyasi çalışmalarda bulunan, özellikle ilimizde hayata geçirilen ilk ve inovatif projeleriyle de başarılarını tescillemiş Er’in Ak Parti listesinde yer alması ilimiz açısından da bir kazanım olacak.

Davasına bağlı, yaptığı siyasi çalışmalar ve aldığı görevlerle samimiyetini kanıtlamış, başarılarıyla proje adamı olduğunu kanıtlamış, çevresinde sevilen ve sayılan, parti tabanında her zaman değer gören, genç ve yeni bir yüz olarak şehre hizmet etme yoluna revan olmuş Ali Dursun Er, bulunduğu görevlerde kendine güvenenleri mahcup etmeyecek bir isim olarak da öne çıkıyor.

Samimiyeti, sadakati, dürüstlüğü, halkla iç içe bir yaşam sürmesi; yeni, fakat çekirdekten yetişen bir Ak Partili dava adamı olması kendisinin listede olma ihtimalini yükseltiyor.