Daha Çok İnsana Ulaşılabilir

Milletvekillerini seçtik lakin cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldığı için tüm teşkilatlarla birlikte milletvekilleri de tam gaz 28 Mayıs seçimlerine çalışıyorlar.

Daha Çok İnsana Ulaşılabilir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyasilerimizin saha çalışması ve vatandaşlarla buluşmalarına yönelik güzel görüntüler yansıyor sosyal medyada. Belediye otobüsünde, piknik alanında, çay ocaklarında, esnaf dükkânları ve sokakta çok güzel görüntüler ve buluşmalara şahit oluyoruz.

Çiçeği burnunda ve daha birçoğu mazbatasını bile almadan cumhurbaşkanlığı  seçimlerine yönelik terlemeye devam ediyorlar.

Seçime 14 Mayıstan daha rahat hazırlanan milletvekillerinin çalışmalarını ekip ve takım ruhuyla birlikte yapmaları belki güzel bir düşünce. Birlik ve beraberlik vurgusuyla hemşerileriyle kucaklaşmak da güzel bir duygu. Ama hepi topu beş gün kalmış bir seçim için ayrı ayrı gezilmesi ve böylelikle daha çok hemşerimize ulaşılması daha mantıklı olmaz mı?

Üç milletvekili, iki milletvekili adayı, belediye başkanı, il başkanı, merkez ilçe,  kadın kolları,  gençlik kolları başkanı olmak üzere 10 ismin şehir genelinde ayrı ayrı çalışmaları daha etkili olur diye düşünüyoruz. Zira maksat çalışmakla birlikte bir kişinin gönlüne daha dokunmak olmalı. Siz bu şehrin insanına birebir dokunarak   gönlüne girmeyi başarırsanız, bu vatandaş sizleri yarı yolda bırakmaz. Ama bu konuda bir boşluk oluşursa onu da insana değer veren birileri çok güzel doldurur ve bunun neticesini de alır.