Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Başak MERAL GÜNDÜZ/Türkiye Satranç Federasyonu Elazığ İl Temsilciliği tarafından 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde Gençlik Merkezi Konferans Salonunda 120 sporcunun katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası yapıldı.

Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası Sonuçlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İLİMİZİN TURNUVA KALİTESİ VE HAKEMLERİMİZİN GÜCÜ BÖLGEDE OLDUKÇA BİLİNİYOR

Elazığ Gençlik Merkezi’nde düzenlenen turnuvaya 3 kategoriden 120 sporcu katıldı. 2 gün boyunca devam eden turnuva sonunda derece elde eden sporcular, kupa ve madalyayla ödüllendirildi.
Turnuva hakkında gazetemize bilgi veren TSF Elazığ Temsilcisi Esra Kılavuz Yalçın, “Cumhuriyetimizin 98’inci yıldönümü münasebetiyle düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Turnuvamızı gerçekleştirmek için toplandık ve sonuçlandırdık.2 gün boyunca devam eden turnuvamız, 3 kategoride gerçekleşti.Açık kategorimiz, 14 ve 10 yaş altı kategorilerinde yarışan sporcularımız. İl dışından da katılımların olması bizi ayrıca mutlu etti. Zaten ilimizin turnuva kalitesi, hakemlerimizin gücü bölgede oldukça biliniyor. Amacımız çok büyük turnuvalara imza atarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmek. Sporcularımız da ellerinden geldiğince güzel çaba göstererek farklı turnuvalarda ulusal ve uluslararası alanlarda bu amacımızı gerçekleştirmeye çalışıyorlar.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı yüzlerce mirasın en büyğü olan Cumhuriyetimizin 98.kuruluş yıldönümünde yaptığımız turnuvamızı sonlandırdık. Umuyorum ki;herkesin keyif aldığı bir turnuva olmuştur. Turnuvanın başarıyla sonuçlanmasında çok büyük emeği olan hakem ekibimi gönülden kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.Ben katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor satrançla dolu günler diliyorum” dedi.