Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fırat Üniversitesi'ne Ödül

2022 TÜBA Uluslararası Akademi, GEBİP ve TESEP Ödülleri Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen törenle sahiplerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fırat Üniversitesi'ne Ödül
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen “TÜBA ve TÜBİTAK Ödülleri Töreni”ne; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, rektörler ve akademisyenler katıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın konuşmalarının ardından 2022 TÜBA Ödülleri sahiplerine tevdi edildi. 

TÜBA 2022 Uluslararası Akademi, GEBİP ve TESEP Ödül sahipleri ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldılar.

Gerçekleştirilen törende Fırat Üniversitesi de ödüle layık görüldü. Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kılıç, TÜBA Halil İnalcık özel ödülüne iki eseriyle layık görüldü.

2022 yılı TÜBA – TESEP (Bilimsel Telif Eser) Halil İnalcık Özel Ödülünü Prof. Dr. Kılıç’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti. 

Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kılıç almış olduğu bu ödülle birlikte ilk defa iki kitabıyla ödül alan akademisyen oldu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fırat Üniversitesi'ne Ödül
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fırat Üniversitesi'ne Ödül