Bakan Soylu'dan Bomba İddia: 'İmamoğlu Beni Aradı...'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun düzenlediği basın toplantısının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da kameralar karşısına geçti. İmamoğlu'nun kendisi hakkındaki sözlerine yanıt veren Bakan Soylu, 'Bir süre önce İmamoğlu saygılarını sunarak beni arayıp yardım istedi' dedi.

Bakan Soylu'dan Bomba İddia: 'İmamoğlu Beni Aradı...'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı'nın İBB soruşturmasıyla ilgili basın açıklaması yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sert sözlerle yüklendi. Açıklamanın ardından kameralar karşısına çıkan Bakan Soylu ise önemli açıklamalar yaptı. Soylu, İmamoğlu'nun bir süre önce kendisini arayarak yardım istediğini söyledi.


"İMAMOĞLU SAYGILARINI SUNARAK BENİ ARADI"

"Yetkimizi kullandığımız için bizi eleştiriliyorlar" diyen Bakan, şu ifadeleri kullandı: "Biraz önce İBB Başkanlığı'nın bu konudaki açıklamalarını takip ettik. Herkesin kendisini savunma hakkı vardır. Bu hem doğal bir haktır, hem de demokrasi içinde olması gereken bir gerçekliktir. İmamoğlu saygılarını sunarak beni aramıştır. Bana belli bir konuda 'CHP Genel Merkezi beni zaten sevmiyor, ne olursunuz bana bu konuda yardımcısı olur musunuz?' diye bir ricası da olmuştur."