Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri Tam Kadro Sahada

Cumhur İttifakı Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı ve  Semih Işıkver'in katılımıyla Elazığ'da görev yapan il müdürleri ile bir araya gelerek deprem sonrası hasar tespit çalışmalarında gelinen son durumu ve devamında yapılacak faaliyetler hakkında değerlendirmede bulundular.

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri Tam Kadro Sahada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Özel İdaresi’nde yapılan toplantıya Cumhur ittifakı Elazığ Milletvekillerinin yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı, Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve diğer yetkililer katıldılar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Yasama faaliyetlerine ara vermesini fırsat bilen  Cumhur ittifakı Milletvekilleri, Elazığ'ın öncelikli sorunlarının istişare edildiği toplantıda özellikle  aciliyeti olan Afetzedelerin eksik kalan ödemeleri, 2020 yılında meydana gelen depremde yıkım bekleyen binaların durumu ve hak sahipliği durumu, işyeri hak sahiplikleri, TOKİ konutlarında iş yeri sorunu ve teslimi yapılan konutlardaki eksikliklerin giderilmesi, 2023 depremi sonrası hasar tespiti ve hak sahipliği, ayrıca kırsal bölgede yapılan konutların takibi gibi konular başta olmak üzere bir çok sorunun çözümüne yönelik değerlendirmede bulundular. 

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri Elazığ’ın menfaatlerinin her şeyden önde geldiğini ifade ederek, her alanda kalkınmış, müreffeh ayrıca sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda Türkiye Yüzyılı’na yakışır marka şehir haline getirebilmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını, bunun için Ankara’da tüm kurum ve kuruluşlar nezdinde Elazığ’ı en güzel şekilde temsil edeceklerini, çalışmalarına da bu inanç ve azimle Elazığ için durmadan yorulmadan üretip çalışmaya devam anlayışıyla sürdüreceklerini dile getirdiler. Bir sonraki toplantıya muhtarları da davet ederek daha geniş kapsamlı toplantı gerçekleştireceklerini söylediler.