CHP'nin HDP İtirafı

Hakimiyet'i sadece bir gazete olarak görmemek lazım geldiğini sıklıkla ifade ediyoruz.

CHP'nin HDP İtirafı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ve yine “Hakimiyet sadece Hakimiyet’ten ibaret değildir”  ifadesini kullanarak ülkemizde ve dünyada yaşanan olayların perde arkasına dair önemli tespitler yapıyoruz.

Dünkü Hakimiyet; “Mutabakattan HDP Çıktı” manşetiyle çıkmış ve 6’lı masanın, HDP’nin stratejik ve seçimin  kaderini belirleyici oylarının hatırına bu partiyi memnun eden maddeler koyduğunu ifade etmiştik.

Bu tezimizi daha manşetimizin mürekkebi kurumadan CHP'li Yüksel Taşkın itiraf etti.

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Taşkın, dokunulmazlıkların kaldırılması ve parti kapatılmasının zorlaştırılması, barajın yüzde 3'e düşürülmesi ve kayyum atamaları maddelerinin, metne HDP için eklendiğini açıkladı.

Bu açıklamaya İyi Partililer kızacak ama olay bu açıklama bu.

Varsayalım ki millet ittifakı seçimi kazandı, mutabakat metnine HDP’yi memnun etmek amacıyla konulan maddeler uygulandı. Ve ardından beklenmedik şekilde bölücü eylemler, belediyelerden örgüte kaynak aktarımları oldu ve müfettişlerce bu kanıtlandı.

Bu tablo karşısında İyi Parti ne diyecek ne yapacak?  Kaldı ki HDP’nin böyle bir atraksiyon yapma ihtimali var mı? Oldukça yüksek.

O zaman değer mi kardeşim bir koltuk uğruna, hırs ve kin uğruna bu ülkenin temeline dinamit koymaya, ateşle oynamaya. Kimlerle bu ülkeyi   yönetecek ya da yönettiğinizi zannedeceksiniz? Değer mi? Kaldı ki zaten kısa bir süre sonra  seçime gideceksiniz ve sırf bu yanlışlıklar sebebiyle kaybedecek ve bir daha seçmeninizin  karşısına çıkamayacaksınız.  Biz, geleceği  düşünerek değil, tecrübelerimize  dayanarak ve görerek yazıyoruz.  Uyup uymamak sizin elinizde.