CHP MİLLETVEKİLİ EROL: 'DOĞRU ADAMI ADAY YAPMIŞIZ'

Erol Kara/İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ bir otelde proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Genel Başkan yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile çok sayıda partili katıldı.

CHP MİLLETVEKİLİ EROL: 'DOĞRU ADAMI ADAY YAPMIŞIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Proje tanıtımında konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Ben bu seçimlerde gördüm ki, Belediye Başkan adaylığı için doğru adamı bulmuşuz. Doğru adamı aday yapmışız. Şimdi görev Elazığ ‘da” dedi.

Toplantıya CHP Genel Başkan yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada:

Umutsuzluğa kapılmış Türkiye insanının mutlu etmenin çabası içinde olduklarını belirterek, “Bu Dünya hiç kimseye baki değil kimseye de baki kalmamıştır. Koltuklarda baki değil, Ne Atatürk’e ne Celal Bayar’a Ne Turgut Özal’a koltuk kalmadı. Yeter insanlar ülkesine sevgi ile muhabbetle hizmet itmek istiyorsa yaptıkları hizmetlerden Allah razı olsun deriz yeni geleceklerin de yollunu açarız. Şimdi 31 Mart’ta göreve gelecek arkadaşlarımızın yolunun açılması lazım. Kibirden insana hiçbir şey gelmez. Sizden beklediğimiz Milli bir duruştur. Bunun ilk adımlarını atınız. Biz bu ülkenin değerlerini sahip çıkmayı Bülent Ecevit’ten gördük. Gelin bu ülkenin karanlık gidişine dür diyelim kavgadan uzak dostlukla muhabbetle bereketle huzurla Mart sonunun Bahar olduğunu Ankara’dan haykıralım.”  dedi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da yaptığı konuşmada: “Siyasetçi olarak sokak dillini kullanarak, vatandaşın sorunlarını gündeme getiren bir yaklaşımla değil bu kentin kültürün siyaset alışkanlığını değiştirmek için bir yönetim hikayesi oluşturmak gerekir işte o yönetim hikayesi de Elazığ Belediye Başkanlığıdır. Bunun için en makul davranış şekli nedir? Bu bir ittifakla çıkmak olacaktı. Bu gerçekleşti. O günden itibaren biz sokaklardayız. Biz sokakta ki heyecanı görüyoruz, beklentiyi görüyoruz. Değişimin olması gerektiğini görüyoruz. Bunu başarma şansımız var mı? Var. Bizim kafamızdan geçen projeler bir, bir yerine oturmaya başladı bunların ilki Ali Şekerdağ ‘dı. Bunu başardık. İkincisi ise 31 Mart gecesi Ali Şekerdağ, Elazığ Belediye Başkanı seçilecek ve herkesin başkanı olarak farkındalığı ortaya koyacak ve Elazığlılar “Değişimde her zaman yarar var diyecekler” ve bir daha ki Milletvekili seçimlerinde ben bir siyasi kültür oluşacağına inanıyorum. Ben bu seçimlerde gördüm ki, Belediye Başkan adaylığı için doğru adamı bulmuşuz. Doğru adamı aday yapmışız. Şimdi görev Elazığ ‘da” dedi.

 

İNSANLAR MAKAMA DEĞER KATMALI

İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ ise yaptığı konuşmada: “Çıktığımız bu yolda İnşallah Allah bizi mahcup etmez. Bu yola çıkarken asla makam ve mevki uğruna yola çıkmadık. Bu yola çıkarken şehrin geleceğini düşünerek iyi yönetilmesini düşünerek ve şehri hak ettiği yere taşımak için yola çıktık. Elazığ bize güvenip bizi seçerse, o makama oturduğumuzda onları mahcup edecek bir davranışta bulunmayacağız. Onların güvenini layık olacağız. Onların kafasındaki tabloyu oluşturarak çalışarak onlara o tabloyu armağan edeceğiz. Makamlar insanlara değer katmamalı. İnsanlar makama değer katmalı. Biz bu düşünce ile yola çıktık” dedi.

Ali Şekerdağ’ın konuşmasında sonra proje tanıtım toplantısına geçildi. Proje tanıtımı sine vizyon gösterisi ile anlatılırken Ali Şekerdağ’ın projeleri Belediye ve il genel meclis adayları tarafından uzun süre alkışlanarak büyük ilgi gördü.