Belediyespor 1 puanı kaptı!

TFF 3. Lig'de sıkıntılı haftalar geçiren Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Pazarspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı

Belediyespor 1 puanı kaptı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 26. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Pazarspor’la deplasmanda karşılaştı.

10 Mart Pazar günü saat 14.30’da Pazar İlçe Stadı’nda oynanan ve İzmir Bölgesi C Klasman Hakemi Emre Bulut’un düdük çaldığı maça temsilcimiz; Engin, Yunus Can, Burak Kavlak, Enver Abdullah, Burak Keskin, Muhammet Can, Nihat, Cenk, Ali, Mazlum ve Gökhan Aydaş onbiriyle çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın ilk yarısında her iki ekip hücumda çoğalmakta sıkıntı yaşayınca 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.

Temsilcimizde maçın 46. dakikasında Ali Akburç’un yerine Semih Ekmen, 60. dakikada Cenk Cengiz’in yerine Ertuğrul Köktürk ve 79. dakikada Gökhan Aydaş’ın yerine Samet Taş oyuna dahil olurken, Pazarspor oyuncu değişiklik haklarını son bölümde kullandı.

Yapılan değişikliklere rağmen her iki takım da gol bulamayınca mücadele başladığı gibi 0-0’lık eşitlikle sona erdi. Pazarspor bu beraberliğin ardından 5 maçlık galibiyet serisine, Elaziz Belediyespor ise 3 maçlık mağlubiyet serisine nokta koymuş oldu.

Puanını 29’a yükselten Elaziz Belediyespor, gelecek hafta evinde Bergama Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.