CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALİ ÖZTUNÇ : 'KAVGA İÇİN GELMEDİM'

Erol KARA/CHP Genel Başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ak Parti Milletvekillerine yönelik, 'Kulağınızı çekeriz' kelimesinin mecazi olarak söylenildiğini belirterek,' Elazığlılara asla ağzıma açmam asla. Ben diyorum ki İktidar partisi bunları yapmak durumundadır. Çünkü devleti onlar yürütüyor. Belediyeyi onlar yürütüyor. Yaptığınız zaman başımızın üstünde, yapmazsanız muhalefet olarak da bunları uyarmak bizim görevimizdir, Çünkü biz muhalefetiz kulak çekmeyi bu anlamda dedim.' diye konuştu.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALİ ÖZTUNÇ : 'KAVGA İÇİN GELMEDİM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilen 30 Milletvekili Elazığ’da çeşitli temaslarda bulunarak Akgün Otel’de muhtarlar ile bir araya geldi.
Yapılan konuşmaların ardından Elazığ Hakimiyet Gazetesine açıklamada bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç,” Kulak çekmenin Elazığlılara değil Ak Partililere yönelik olduğunu belirterek, kulak çekmek uyarıda bulunmak anlamında söylenmiş bir sözdür “ diye konuştu. 

BEN ELAZIĞ’IN SORUNUNU GÜNDEME GETİRMEK İÇİN GELDİM KAVGA İÇİN DEĞİL 
Ali Öztunç, CHP olarak Elazığ’ın sorunlarını dile getirmek için geldiklerini  belirterek,” Sayın Cumhurbaşkanı defalarca demiş ki, kulağını çekin şunun bunun. Süleyman Soylu defalarca bu kelimeyi söylemiş. Özhaseki demiş ki, vatandaş bizim kulağımızı çekti demiş. Elazığ da yaptığım konuşmada Elazığlılara asla ağzıma açmadım asla. Ben diyorum ki, İktidar partisi bunları yapmak durumundadır. Çünkü devleti onlar yürütüyor, Belediyeyi onlar yürütüyor. Bunu yaptığınız zaman başımızın üstünde, yapmazsanız muhalefet olarak da bunları uyarmak bizim görevimizdir.Biz muhalefet olarak kulak çeker uyarıda bulunuruz. Cumhurbaşkanı da Sayın Soylu da bunu söylüyor. Herkes bunu söylüyor çokta örneği vardır. Kim yanlış yapıyorsa ben aynı lafı ederim. Kim yanlış bir şey derse aynı lafı ederim.  Ben Elazığ’ın sorununu gündeme getirmek için geldim.  Belediye başkanı ile kavga için gelmedim.  Belediye başkanı Milletvekili olmak istiyor, gitsin olsun bana ne.” diye konuştu.