BAŞKAN DEMİR: 'HALKI KONUŞALIM, ESNAFI KONUŞALIM'

Gelecek Partisi Elâzığ İl Başkanı Adnan Demir, şehirde siyasi isimler arasında gerçekleşen olaylara tepki göstererek, 'Halkı konuşalım, esnafı konuşalım. Vatandaş kimin haklı olduğunu değil, akşam evladına ne yemek yedireceğini düşünüyor' dedi.

BAŞKAN DEMİR: 'HALKI KONUŞALIM, ESNAFI KONUŞALIM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Elâzığ, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) gerçekleştirdiği programdan sonra, siyasi tartışmaların merkezi haline geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’un beraberindeki 30 milletvekili ile gerçekleştirdiği programda kullandığı ifadeleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından eleştirildi. Şerifoğulları’nın eleştirisiyle beraber pek çok AK Partili isim de konuya dahil oldu.

 “VATANDAŞ KİMİN HAKLI OLDUĞUNU DEĞİL, EVLADINA YEDİRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR”
Taraflar arasındaki tartışmalar hala devam ederken, Gelecek Partisi Elâzığ İl Başkanı Adnan Demir, yazılı bir açıklama yaparak, esnafı ve vatandaşı hatırlattı. Demir açıklamasında:
“Hiçbir iş yokmuş gibi oturup söylemler ve ifadeler üzerinden bir tartışma ilerletmenin manası yok. İçerisinde bulunduğumuz durum ortada, salgın, ekonomik kriz, deprem hepsi üst üste geldi. Konuşmak tartışmak isteniyorsa, halkı konuşalım, esnafı konuşalım. Elazığlı hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını konuşalım. Kiraları, giderleri, gelirleri konuşalım. Hep beraber, fikir yürütelim. Millet ve vatan için çalıştığını ifade eden herkes, icraatlarını ortaya koymak ve elinden gelen en güzel şekilde halkın sesini duyurmak zorundadır. Bu anlayışla söylemek istiyorum ki, vatandaş kimin haklı olduğunu değil, akşam eve giderken evladının ekmek parasını düşünüyor.”