Çelik, Yeni Göreve Hazır

Ak parti Merkez İlçe Başkanlığını 7 yıldan beri başarıyla sürdüren Av. Ömer Faruk Çelik, 31 Mart yerel seçimlerinde İl Genel Meclisi Üyesi aday adaylığına müracaatı sebebiyle görevinden istifa etti.

Çelik, Yeni Göreve Hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medya hesabından “Aziz şehrimiz Elazığ’a yeni hizmetler gerçekleştirmek düşüncesi ile ilk günkü heyecan ve ilk günkü aşkla yeni bir hizmet yolculuğu için “Bismillah” diyoruz” diyerek yürüttüğü Ak parti Merkez İlçe Başkanlığından ayrıldığını ve İl Genel Meclisi üyeliği aday adaylığına müracaat ettiğini duyuran Av. Ömer Faruk Çelik, Ak Parti’nin seçimlerde başarılı sonuçlar almasında büyük katkıları olmuştu.

Seçimlerde ekibiyle birlikte görev sahasına giren bölgelerde düzenli çalışmalar yapan ve ulaşmadığı seçmen kalmayan Çelik’in yeni dönemde İl Genel Meclisi üyesi olarak da şehir geneline önemli hizmetleri gerçekleştireceği biliniyor.

Ak Parti teşkilatlarında başarılı bir grafik ortaya koymakla birlikte teşkilatla uyumlu çalışması, her kesimle olan yakın diyaloğu ile özel dostluklar kurmadaki başarısını, İl Genel meclisinde de göstereceğine inandığımız Av. Ömer Faruk Çelik’e çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz.