Çelik: 'Gece gündüz çalışıyoruz!'

Elazığspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik, kulüp olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, alınması gereken dersleri hep birlikte almaları gerektiğini söyledi.

Çelik: 'Gece gündüz çalışıyoruz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik, 2-0 kaybedilen Belediye Derincespor maçının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Belediye Derincespor maçının kendileri açısından önemine vurgu yapan Ramazan Çelik, “Derince maçının önemini, galibiyet ile bitirdiğimizde nasıl bir konuma geleceğimizi biliyorduk. Maça çok iyi başladık. Maçın ilk yarısında oyunun tamamen üstün tarafı bizdik. İlk yarının sonlarına doğru biz ataktayken kaybettiğimiz top ile başlayan karşı ataktan şanssız bir gol yedik. İkinci yarı oyuna ağırlığımızı koymak istedik. Duran toptan 2.golü yedikten sonra tamamen iyice demoralize olduk ve maalesef maçı kaybettik” dedi.

“ELEŞTİRİLER OLACAKTIR”
Geride kalan 11 haftada oynadıkları futbolun ve organize işlerin karşılığını alamadıklarının altını çizen Çelik, “Ligin 11.haftasının sonunda 14 puan ile 10 sıradayız. Play-off hattı ile aramız puan farkı sadece 5. 11 hafta oynadığımız futbolun, yaptığımız organize işlerin çoğu zaman karşılığını alamadığımız maçlar oynadık. Her takımda olabileceği gibi bizler de zorlu bir süreçten geçiyoruz. Kulübümüzün transfer tahtası kapalı, birçok olumsuzluk ile uğraşıyoruz. Buna rağmen profesyonelliğimizden ödün vermeden Elazığspor için gece gündüz çalışıyoruz. Bu süreçlerde eleştiriler mutlaka olacaktır. Fakat unutulmamalıdır ki bu sancılı süreçlerden eleştirerek yargılayarak değil hep birlikte el ele çıkabiliriz” ifadelerini kullandı.

“HERKESİN ELAZIĞSPOR’A SAHİP ÇIKMASI GEREKİR”
İlk devrenin sonuna kadar 6 maç oynayacaklarını anımsatan Çelik, “Bu süre zarfında herkesin kulüp çatısı altında tam destek bir şekilde Elazığspor’a sahip çıkması gerekir. Alınması gereken dersleri hep birlikte alıp yolumuza devam etmeliyiz. Bizler şartlar ne olursa olsun mücadelemizi vereceğiz. Bir an önce toparlanıp önümüze bakacağız” diye konuştu.