İYİ Parti 4 İlçede Daha Kongre Süreçlerini tamamladı

İYİ Parti de kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ teşkilatı, ilçelerin kongrelerini tamamlıyor.

İYİ Parti 4 İlçede Daha Kongre Süreçlerini tamamladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta Maden, Palu, Karakoçan, Keban teşkilatlarında kongreler yapılmıştı.

Bu hafta ise Ağın, Arıcak, Kovancılar, Sivrice ilçelerinde kongreler tamamlandı.

Ağın, Kovancılar, Sivrice ve Arıcak'ta mevcut başkanların, üyelerin oy çoğunluğunu alarak başkanlık görevlerine devam edecekleri öğrenildi.

Kongre sonrası  Ağın ilçe başkanı Mustafa Aydemir yaptığı açıklamada "Huzur adası ilçemizde beni tekrar başkanlığa layık görerek seçen üyelerimize teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Genel başkanımızın yolu yolumuzdur" ifadelerini kullandı.

Kovancılar ilçe başkanı Zeki Sesveren ise; "Kovancılar nüfus olarak en fazla ilçemiz, çalışmak ve kazanmak için buradayız. Genel Başkanımızla beraber ülkemizin daha iyi yönetilmesi  için çıktığımız bu yolda Allah hepimizi muvaffak etsin" dedi.

Sivrice ilçe başkanı Fethi Ahmet Doğan ise "depremin ana üssü olan ilçemiz İYİ Partimizin iktidarında daha da kalkınacak, halkımız mağduriyeti yaşamayacaktır" dedi 

Arıcak ilçe başkanı Müslüm Karan da  "Arıcak zor bir coğrafya, fakat 3 beldemiz ve ilçemizle İYİ Partimizin zaferle çıkması için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Seçimlerimiz vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti  İl Başkanı Servet Gürgözeler yaptığı açıklamada  "Tüm ilçelerimiz seçimlerini huzurlu ve başarılı bir şekilde  tamamlamışlardır. Kongrelerimizden başarı ile çıkan ve tekrar üyelerimizin güvenini ve oyunu kazanarak seçilen ilçe başkanlarımızı tebrik ediyor, seçimlerin ilçelerimize ve vatanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Çalışmalarımızın durmadan yorulmadan devam edeceğini bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi

Önümüzdeki hafta yapılacak olan Baskil ilçe başkanlığı kongresi ile Elazığ'da tüm ilçelerin kongre süreçleri tamamlanmış olacak.