Cebinde 25, 50 Kuruş 1 TL'si Olanlar Dikkat! 81 İle Aynı Anda Duyuruldu

Cebinde bozuk parası olana dikkat çeken haber geldi. Darphane açıklama yaptı.

Cebinde 25, 50 Kuruş 1 TL'si Olanlar Dikkat! 81 İle Aynı Anda Duyuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye genelinde para üretiminde lider olan Darphane ve Damga Matbaası kurumu liderliğini korumaya devam ediyor. Para üretimi yaparken dayanıklılığını artıran ve özel metal karışımlar kullanan darphane tarafından açıklama yapıldı. 

Bildiğiniz gibi para üretim süreci metal seçimiyle başlamaktadır. Seçilen metaller de paraların uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Son teknolojiye sahip tesisiyle her adımında titizlikle para üretimi yapan Darphane sizlere mükemmellikte sağlamakta. Darphane'nin en çarpıcı özelliklerinden biri de her madeni paraya özgü desenler olmaktadır. Bu desenler paraları ön plana çıkarmaktadır. Özellikle tasarlanmış makinelerde dakikada 700 ila 800 madeni para üretilmektedir. 

Üretim sürecinin en son aşaması da kalite kontrol aşaması olmaktadır. Her paranın standarda uygun olması ve mükemmelliği garanti altına alınmakla beraber paketlerin eksiksiz olduğu da doğrulanmaktadır. Darphanenin titiz çalışması sayesinde de kalite ve sanat anlayışını yansıtan paralar karşımıza çıkıyor.