Çareyi Elazığ'da Bulan Malatyalı Esnaf

Asıl mesleği hemşirelik olan Güzellik Uzmanı Esra Koçak, Kahramanmaraş depreminden etkilenen Malatya'daki iş yerinin hasar alması nedeniyle Elazığ'a göçtü.

Çareyi Elazığ'da Bulan Malatyalı Esnaf

Malatya'da bulunan iş yeri binasının Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenmesi, kendisini çevre illeri araştırmaya ittiğini ve yaptığı detaylı araştırmalar neticesinde potansiyeli en yüksek il olan Elazığ'a gelmeye karar verdiğini belirten Esra Koçak:

"Salonumuzun bulunduğu bina Kahramanmaraş depremlerinden etkilenerek hasar aldı. Bunun üzerine uzun süreli piyasa araştırması yaptım. Çevre illeri uzun uzun araştırdım ve Elazığ’dan daha uygun bir şehir bulamadım. Salonumu Elazığ’da açmak ve Elazığ’a yerleşmek istedim. Buraya büyük bir yatırım yaptım ve değdiğini düşünüyorum. Elazığ halkı çok kültürlü, sokak kültürü çok gelişmiş durumda. Dışarıdan gelenler bile kültürel olarak buradan bir şeyler kapıyor. 

Çareyi Elazığ'da Bulan Malatyalı Esnaf

"BÖLGENİN EN YÜKSEK POTANSİYELİNE SAHİP ŞEHRİ"

Elazığ’a geldiğimden beri araştırma yapmaya devam ediyorum. Buranın potansiyeli oldukça yüksek. Bölgenin en yüksek potansiyeline sahip şehri olduğunu düşünüyorum. Kadınları da erkekleri de çok bakımlı ve bu alana çok ilgili. Maddi açıdan da güzellik salonuna bütçe ayırabiliyorlar. Bunda sorun görmüyorlar. Sektörü detaylıca araştırıp kalite odaklı merkezleri buluyorlar. Benim istediğim müşteri de bu. Bu araştırmayı yapan aklı selim müşteriyi Elazığ’da bulduğum için çok şanslı hissediyorum. “

Daha önce sektörde ödül aldığını ve 29 Ağustos'ta bir ödül daha alacağını aktaran Esra Koçak, Elazığ'da güzellik ve bakım sektörünün yönünü değiştireceğini, Elazığlılarla birlikte hem Elazığ'ı hem de piyasayı ihya etme hedefi bulunduğunu belirtti.

Güzellik Salonu'nda yaptığı hizmetlerden de bahseden Koçak, sözlerine şu ifadelerle devam etti:

"%100 MEMNUNİYET GARANTİSİ VERİYORUZ"

"ARC adıyla bilinen sistem ile kırışıklıkları giderecek, botoks ve dolguya rakip olacak hatta yok edecek yeni yöntemleri kullanıyoruz. Bunun dışında dünyanın en iyi, en kaliteli cihazıyla lazer epilasyon işlemi gerçekleştiriyoruz. Danışanlarımıza yüzde 100 memnuniyet garantisi veriyoruz. Leke tedavileri yapıyoruz. Sağlık kökenli olduğum için cilt tedavilerinde çok hassas davranıyorum çünkü insan anatomisini iyi biliyorum. Bu meslekte hataya yer yok. Kaş, kirpik laminasyonu işlemlerini de profesyonelce ve özel üretim serumlarla yapıyoruz. Kalıcı sonuçlar verip tek seansta bütün sorunları çözüyoruz."

Çareyi Elazığ'da Bulan Malatyalı Esnaf

"Her işlemi her bütçeye uygun ve en kaliteli şekilde yapıyoruz. Daha önce de dediğim gibi uzun uzun araştırmalar sonucunda bu yatırımı yapmaya karar verdim. Her alanda ve her konuda en kaliteli ürünü bulup satın aldım. Eski salonumuz Malatya’da olduğu için oradaki danışanlarımız mağdur olacak diye korkuyordum ancak her seans için kalkıp Elazığ’a geliyorlar. Memnuniyet düzeyi bu şekilde diyebilirim. Sadece Elazığ, Malatya ve çevre illerden değil, Almanya ve Hollanda’dan da danışanlarım gelecek. Kaliteli hizmet olunca talep de çok fazla olur. İşlemin profesyonel olması ve profesyonel hizmet verilmesi oldukça önemli.”

"BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN MALİYET DEĞİL, MEMNUNİYET"

Diğer firmaları cilt bakımı konusunda eleştiren, her cilt için aynı işlemlerin yapıldığını ve bunun oldukça zararlı olduğunu belirten Koçak:

“İnsanların ciltleri parmak izi gibi birbirinden çok farklıdır. Her cilt için aynı protokolü uygulayan firmalar, kişinin sorunu her neyse onu çözmek yerine deri kanserine sebep olacak şekilde hizmet veriyor. Bu çok ciddi ve oldukça önemli bir sorumluluk  ancak profesyonel dermatoloji eğitimi aldıktan sonra yapılabilir.

Cilt bakımının üç farklı yöntemi olduğunu söylerler ancak öyle değil. Kullanılan serumlar ve ürünler,  cihazlar hatta işlem esnasında ışığın ayarı bile kişiye göre ayarlanır. Maliyeti yüksek bir hizmet ancak bizim için önemli olan maliyet değil memnuniyet.

Kullandığım ürünlerin içeriğini ve danışanlara ne yaptığımı bilmek zorundayım. Eğer bilmezsem herkes gibi olurum. Bu işlemleri tarif edildiğinde herkes yapabilir ancak alınan eğitim o işlemi kalıcı ve kaliteli hale getirir.

Uzun süre araştırma yaptığımı söylemiştim. Bu araştırma esnasında üretilen bütün ürünleri kendi üzerimde denedim ve en doğru ürünleri bu şekilde bulabildim.

Sadece cilt bakımı ve lazer epilasyon değil yaptığımız bütün işlemlerde kalıcı sonuç garantisi veriyoruz.

Danışanlara önerim, en az bir ay araştırma yapsınlar. Kendi cilt tiplerini, kullanılan ürünlerin içeriğini, kullanılan cihazları detaylıca araştırıp ona göre paket satın alsınlar. “ dedi.