Cahit Kıraç'tan Hakimiyet'e Ziyaret

İYİ Parti Elazığ milletvekili aday adayı Cahit Kıraç, Elazığ Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti.

Cahit Kıraç'tan Hakimiyet'e Ziyaret

İmtiyaz sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Kıraç, gündem ile ilgili açıklamalar da bulundu.

Kıraç yaptığı açıklamada, “42 yıllık meslek hayatımın 28 yılını vali olarak tamamlayarak emekli oldum. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Görevlisi olarak, terörle mücadele de Şırnak,ülkemizin en büyük afetlerinden Kuzey Marmara depreminin yaralarının sarılmasında Sakarya,Tarih ve Kültür Merkezi Aksaray,Mezopotamya Başkenti Diyarbakır,Tarım ve Ekonomik Gelişmişlikleri yönetmede Adana,Eğitim,Sağlık,Endüstri Ticaret,Sanayi ve Teknolojik gelişmişliklerinde İzmir şehirlerinde vali olarak şanlı tarihe sahip Türkiyemiz için görevlerde bulundum.” dedi.

Kıraç, “Elazığlıyım ve İYİ Parti’den Elazığ Milletvekilliği aday adaylık müracaatımı yaptım. Bu süreç devam ediyor.Bu kapsam da Elazığ Hakimiyet Gazetesini ziyaret ettik. Gösterdikleri ilgiden dolayı Ahmet Toprak beye ve çalışanlara teşekkür ediyorum.Medya kuruluşlarımızı ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bundan sonra ki süreçte daha fazla görüşeceğiz.” dedi.

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ise yaptığı açıklamada, “Gazetemizi ziyaret eden Cahit Kıraç’a teşekkür ediyorum.” dedi.