Bürokratlar Yandı

14 Mayıs seçimlerine bağımsız milletvekili adayı olarak giren Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, ilginç söylem ve vaatleriyle dikkat çekiyor.

Bürokratlar Yandı

Bakın neler söylüyor milletvekili adayı Güneş: ''Telefonlarımız herkese açık olacaktır. Mecliste görevimiz olmadığı sürece gelip alt tabakadaki insanlarla ilgileneceğiz. Seçildiğim takdirde vay ki kamu kurum ve müdürlerinin haline o telefon ellerinde titreyecek. Bugün Ankara, cumhurbaşkanı beni tanıyor. TBMM'de 4. adamım, Elazığ'a istediğinizi alacağım. Elazığ'a yeni bir güneş doğuracağım. Hızlı tren, Pertek Köprüsü gibi projeleri dile getirip herhangi bir projeyi hayata geçireceğim. 5 yıl da ben o kırmızı koridorlarda gezeyim'' 

Bağımsız Milletvekili adayı Güneş haklı. Birçok kişi vekil oldu biraz da ben olayım, meclis koridorlarında gezeyim diyor.

Güneş’in seçilip seçilemeyeceğini, kaç oy alacağına dahası kendi mahallesinden bile oy alıp alamayacağını  bilmiyoruz. Ama muhtar olmasından dolayı mahallesine götüreceği hizmetlerden dolayı bürokratlardan çok çekmiş, onların kaprislerine çok muhatap olmuş ve ulaşılmazlıklarından çok bizar olmuş olacak ki Elazığ ağzıyla onları çok keflemiş. İlk fırsatta bürokratları hizaya çekecek.

Vekil adayımızın diğer projeleri neyse de bürokratlarla ilgili vaadi, şehrin yüzde 99’nun da şikayetçi olduğu önemli ve ciddi bir sorun. 

Ak parti bu seçimlerde beklenmedik bir düşüş yaşarsa bunun en önemli sebebi bürokratlardır.  Bu projenin ve vaadinin yanındayız sayın vekil adayımız. Yalnız değilsin…