Bulut'tan Hakimiyet'e Ziyaret

Başak Meral Gündüz/İlimizde ve Ankara'da önemli yatırımları ve bir çok başarıya imza atan iş insanı Elazığlı hemşehrimiz Abdurrahman Bulut, Hakimiyet Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Bulut'tan Hakimiyet'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ile bir araya gelen Bulut, basının demokrasinin en temel taşlarından biri olduğunu,  Hakimiyet Gazetesi’nin Elazığ’da hem yerel hem de ulusal konularda gündeme getirdiği konularla önemli bir görevi yerine getirdiğini dile getirerek bu başarısından dolayı Toprak’ın şahsında tüm gazete çalışanlara teşekkür etti. 

Elazığ’da sorunların gündeme getirilmesinde ve bu sorunlara karşı çözüm önerisi sunulmasında Hakimiyet Gazetesi’nin  önemli bir misyon yürüttüğünü, sorunları gündeme getirme ve sorumlularını göreve davet etmesi yanında, yapılan güzel hizmetleri takdir edip yöneticilere teşekkür etmeyi bilen medya etiğine sahip bir basın kuruluşu olduğunu ifade eden Bulut, bu yayıncılık anlayışının şehre çok şeyler kattığını dile getirdi.

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Ahmet Toprak ise Bulut’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kendisine ticari hayatta başarılar diledi.