Bulut: '2. OSB'de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor' 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut,' Elazığ'a 2. Organize sanayi bölgesi kazandırdık. 2. OSB'de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.'dedi.

Bulut: '2. OSB'de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Bulut yaptığı açıklamada şunları ifade etti:“ 2. OSB sahasında alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.  Yol, kanalizasyon, yağmur suyu toplama, içme suyu şebekeleri çalışmalarında %50 ilerleme kaydetmiş bulunuyoruz.   2.OSB destek hizmet alanları, akaryakıt istasyonu, park alanları, sosyal tesisler, teknik eğitim alanları, arıtma tesisi, teknik altyapı alanları, trafo, yollar, sağlık koruma bandı, ve yeşil alanlardan oluşan modern bir üretim üssü olacaktır. OSB’miz 2 etapdan oluşmaktadır. 
1. Etabın hizmete girmesi ile birlikte toplam 186 parselde fabrika ve işletmeler faaliyet yürütebilecek. Şu haliyle bile 45 işletmenin fabrika tesis alanı tahsis işlemleri tamamlamak üzere.   Elazığ olarak ne kadar sevinsek Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Dile kolay birinci organize Sanayi bölgemizde hemen hemen alan doldu. İkinci Organize Sanayi Bölgemizde tüm çalışmalar devam ediyor; fabrikalar yer almaya çalışıyor. Milletvekili olduğumuz ilk andan itibaren çalışmalarımızın merkezine Elazığ’a Organize Sanayi Bölgesine kazandırmayı koymuştuk.
Organize Sanayi bölgemiz gelişimini devam ettiriyor. 2. OSB’miz geliyor. Besi OSB’miz hizmete hazır. İlçelerimize OSB’ler yapıyoruz. Tüm bu çalışmaları hep birlikte başardık. Bundan sonra da el ele gönül gönüle bir çok hayırlı işe ve hizmete imza atacağız.”dedi.