'Bu Şehir Benden Sorulur'

İlimizin yetiştirdiği önemli sanatçılardan olan Fatih Kısaparmak, on yıllık suskunluğunu bozarak izleyenlerde hayranlık bırakan efsane şarkılarla geri döndü.

'Bu Şehir Benden Sorulur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Kanal D televizyonunda ünlü sanatçı Sibel Can ve Hakan Altun'un sunuculuğunu üstlendiği, Türkiye'nin en güzel şarkılarının seslendirildiği “Şarkılar Bizi Söyler”  programına;  eşi, sevilen sunucu ve yorumcu Şebnem Kısaparmak ile oğlu müzisyen Kaan Kısaparmak ile birlikte katılan Fatih Kısaparmak, gönüllerde taht kurdu.

Yeni bir albüm hazırlığında olduğunu ifade eden Fatih Kısaparmak’ın “Bu Şehir Benden Sorulur” şarkısı büyük beğeni aldı.

Hemşerimiz Fatih Kısaparmak, geçtiğimiz gün de Kanal 23’te hafta içi her gün yayımlanan “Hasan Bak ile Gece Görüşü” programının konuğu oldu.

Ekranların yeni yüzü, başarılı gazeteci ve naif sunucusu Hasan Bak’ın  sorularını cevaplandıran Kısaparmak, yeni albümünün hazırlık sürecinde yaşadıklarını Kanal 23 izleyenleriyle paylaştı.

Usta sanatçı Kısaparmak, oğlu Kaan’ın yeni şarkısıyla da ilgili bilgiler verirken aynı zamanda da eşi Şebnem Kısaparmak’ın da çok kısa bir süre sonra yeni bir albüm çıkaracağının da müjdesini verdi.

Gündemin getirdiği yoğun haber maratonu içerisinde Fatih Kısaparmak’ın “Gece Görüşü”nde  Hasan Bak’ın konuğu olması ve çok naif bir sohbetin ardından söyleşinin “Bu şehir Benden Sorulur” şarkısıyla sona ermesi bizleri de farklı duygulara götürdü.

Bu özel ve güzel söyleşi için başta Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak ve Hasan Bak olmak üzere tüm kanal çalışanlarına teşekkür ediyoruz.