Böyle Şartlarla Gelin…

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ı ziyaret etmişti.

Böyle Şartlarla Gelin…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Görüşmenin ardından Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılım için 30 maddelik şartlardan bazıları ortaya çıktı.

Yeniden Refah Partisi, kendi logosuyla seçime girmek ve oy pusulalarında yerini almak istiyor. 

Bununla birlikte Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner de sosyal medya hesabından partisinin katılım şartları arasında bulunan 5 maddeyi açıkladı. İşte bu 5 madde:

LGBT derneklerinin kapatılması, tarıma ve çiftçilere destek verilmesi, 6284 kalkması, süresiz nafakanın ortadan kalması, ahlak ve maneviyat öncelikli eğitim sistemi inşa edilmesi.

Bu teklifleri kabul etmek şöyle dursun alkışlanır ve şapka çıkartılır. Bu talepler; Erbakan Hoca’nın “Hayra motor, şerre fren” olmanın en güzel yansıması ve tecellisi değil mi? Böylesi bir ittifakla hem yol yürünür hem de ülke yönetilir. Birileri cumhurbaşkanlığı yardımcısı, bakanlık ve milletvekilliği pazarlığı yaparken YRP’nin ülkenin hayrına şartlar koşmasını alkışlamak gerek.  Zira YRP, bu tavrıyla Ak Parti’nin makam ve paranın esiri olmuş bazı kişilerine  dur diyecek bir dirayet ortaya koyacak ve yanlışlara asla geçit vermeyecektir. Çünkü talepleri kendi ve şahsi talepleri değil ülke ve milletimiz için gerekli taleplerdir.