Bir de İktidarda Olsa! 

İktidar kadar muhalefetin de ülkeye ve şehre hizmet edebileceğini sıklıkla yazıyoruz. 

Bir de İktidarda Olsa! 

Muhalefetin hizmeti çoğunlukla yanlışları ve eksiklikleri dile getirerek bunların düzeltilmesini sağlamak olabileceği gibi, bizzat kendi elleri ve imkânlarıyla yapılan hizmetler de olabiliyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde İş Bankası, yeterli iş hacmi sağlanmadığı gerekçesi ile Kovancılar Şubesini kapatma kararı almış,  ilçe esnafları ve iş insanları başta olmak üzere ilçe halkı bu kararı tepkiyle karşılamıştı. 

Bu tepki ile birlikte Kovancılar iş dünyası, bankanın aldığı karardan geri dönmesi için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan banka yetkilileri ile görüşmesini talep ettiler.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un girişimleri neticesinde İş Bankası Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşmesi olumlu sonuçlandı. Böylece Kovancılar İlçesinde hizmet veren İş Bankası Şubesi, kapanmayarak ve faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.

CHP’li Erol, her ne kadar resmi prosedürleri tamamlanmadığı için protokolü yapılmasına rağmen temeli atılamayan ve her biri bir kampüsten oluşan üç büyük lisenin yapılmasını muhalefete mensup bir milletvekili olarak sağlamıştı.

CHP’nin kurucu ve büyük ortağı olduğu İş Bankası’nın Kovancılar şubesini kapatmaması ve üç CHP’li Büyükşehir Belediyesinin ilimizde bir lise yapmalarını sağlayan milletvekili Erol, bu hizmetleri ile parti içindeki ve Genel merkezdeki gücü, saygınlığı ve etkinliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

CHP Milletvekili Gürsel Erol, bu çalışma ve gayretleri ile bir muhalefet milletvekilinin de şehrine birçok hizmeti nasıl getirileceğini somut adımlarla gösteriyor.

Peki ya bir de iktidarda olsa…