BİR BAŞARI HİKAYESİ…

BİR BAŞARI HİKAYESİ…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İletişim Lisesi, İletişim  Fakültesi ve ardından aynı alanda yüksek lisans yaparak hem mektepli olan, uzun süreden beri muhabirlikten başlayıp program ve haber sunuculuğuna kadar yükselerek hem de alaylı olarak şehrin ve halkın vicdanı konumunda başarılı yayınlar ve programlara imza atan Kanal Fırat Televizyonu haber sunucusu ve  elazigsonhaber.com haber sitesi haber müdürü Furkan Dilaver, mesleğini akademik anlamda daha da ötelere taşımak amacıyla Fırat Üniversitesi’ne intisap etti.
Duruşu, olaylar karşısındaki hassasiyeti, söz konusu şehir ve halkın çıkarları olunca ortaya koyduğu tavrı ve sözünü dudaktan, gözünü budaktan ayırmayan cesur yorumları ile halkın gönlünde taht kuran Furkan Dilaver’in Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümüne öğretim görevlisi olarak atanması Üniversite için de önemli bir kazanım oldu.
Ekranların başarılı televizyoncusu ve gazetecisi Furkan Dilaver, üniversiteye atanmasının ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından Fırat Üniversitesi’nin tanıtım ve halkla ilişkiler projeleriyle ilgilenmek üzere rektörlük bünyesinde görevlendirilmesi de üniversite adına isabetli bir adım ve tasarruf oldu.
Gazetecilik mesleğinde fedakârlığın, yoğun uğraşın, azmin ve kararlığın bir örneği olarak gençlere rol model olacak bir başarı hikayesi yazan ve mesleğe yeni girmişlere başarmanın tüm ipuçlarını hayatı ile gösteren  Furkan Dilaver’i bu başarısı, kişisel gelişim kitaplarına da konu olacak örnek bir hikayedir.
Hakimiyet Gazetesi olarak, çoğunlukla şehrin çıkarlarında omuz omuza verip hakkı ve gerçeği haykırmada desteğini gördüğümüz ve her zaman yanımızda olan Furkan Dilaver’e yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, kendisine başarı ve muvaffakiyetler temenni ediyoruz.