BİNDER'den Önemli Etkinlik

Büyükşehirlerdeki Elazığlılar hemşeri derneklerinin çalışmalarını ve hizmetlerini takdir ederken, ilimizde faaliyet gösteren hemşeri derneklerin de atağa geçtiğini görmek hem bizleri mutlu ediyor hem de metropol şehir olmanın hazzını yaşatıyor.

BİNDER'den Önemli Etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde nüfus olarak Bingöllü  hemşerilerimizin  sayısı oldukça çok. Bununla birlikte sanayi ve üretimde önemli bir paya sahip olmalarıyla da ilimiz ekonomisine önemli oranda katkı sağlıyorlar Bingöllü hemşerilerimiz.

“Hemşerilerimiz” diyoruz zira birçoğu on yıllar öncesinden ilimize gelip yerleşmiş, gayretleri, girişimcilikleri ve başarılarıyla kendi alanlarında önemli mevkilere ulaşmış ve çevrelerinde sevilen, sayılan ve her şeyden önce de güven ve itimat duyulan isimler haline gelmiş  Bingöllü kardeşlerimiz.

Bingöllü hemşerilerimiz geçtiğimiz pazar günü önemli bir etkinlikte daha bir araya geldiler.

 Bingöl Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlemiş olduğu Tanıtım ve Dayanışma Gecesine hem ilimizden hem de Bingöl’den siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve değişik kesimlerden binlerce isim katıldı.

BİNDER'den Önemli Etkinlik

Bingöllü hemşerimiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın mazeret bildirerek katılamadığı programa Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ile ilimiz Ak Parti Milletvekilleri Prof.Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, diğer siyasi partilerin il başkanları, Ak Parti eski il başkanları Ramazan Gürgöze, Nusret Çoban ve çok sayıda bürokrat, STK başkanı ve Bingöllüler yanında Elazığlıların da katılması da gösterdi  ki bu iki şehir kaynaşmış ve bir bütün olmuş.

 Bu gecede de bir kez daha görüldü ki Elazığ ve Bingöl iç içe geçmiş, aynı hedef ve amaca kilitlemiş, bölgesel kalkınmaya öncelik vermiş, birlik ve dayanışma konusuna en güzel örneklikler ortaya koymuş iki şehir olmalarına rağmen tek yürek ve tek ses olabilmiş bir ruh ve anlayışa sahip.

Bu iki şehir halkını bir programda toplayan gecenin düzenlenmesinde emeği geçen BİNDER Başkanı Ali Barhturmuş ile emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.