Benim Fizyoterapistim, Benim Gücüm

Başak MERAL GÜNDÜZ/Yaklaşık 9 aydır boy uzatma operasyonunun ikinci serüveni içinde bulunan Aslıhan Taşdemir geçirdiği süreci bizlerle paylaştı.

Benim Fizyoterapistim, Benim Gücüm

Aslıhan Taşdemir,”İlk süreçten daha zorlu daha çok emek isteyen ve daha güç gerektiren bir süreç belden aşağı sistemlerle olan vücudumda hareketsizlik ve ağrılar yüksek seviyede. Bu yüzden çabalamakta mecburdum. Her ne kadar da dışardan kolay gibi görünse de yanımda olanlar ne kadar zor olduğunu fark edebiliyorlar. Kendi gücüm artık bana yetmiyordu iyi bir şekilde fizik tedavi desteği almam gerekiyordu artık. İkinci sürecin başlangıcında Fizyoterapist Serap Demirtaş hocamla fizik tedavi sürecine girdik ilerleme güzel gidiyordu. Önceki sürecimde olduğu gibi bu ikinci sürecimde de maalesef deprem olayları ve bazı olumsuz durumlar yine benim tedavimi etkisi altına aldı. Bu zaman zarfı içerisinde de Fizyoterapistim Serap hocam atandı gücümü kaybettiğimi hissettim çünkü çalışmaktan bağlı olduğum sevdiğim insanlarla ayrılmak zor oluyordu benim için.Umudum tam bitmişken karşıma bir Fizyoterapist daha çıktı bu yönden şanslıyım ki çok  iyi fizyoterapistlerin ellerinde büyüyorum ve mutlu oluyorum. Sürecin kalan kısmını Fizyoterapistim Veysel Orhan'la birlikde bir fizik tedavi sürecine girdik. Kısa sürede vücudumdaki etkileşimi çok güzel şekilde gözlemledik”dedi.

ARTIK FARK ETTİM Kİ FİZİK TEDAVİ BENİM GÜCÜM OLDU

Aslıhan Taşdemir,”Artık fark ettim ki fizik tedavi benim gücüm. Fizik tedavilerimde her ne kadar olumsuz durumların tedavimi etkilediği ve operasyonumun verdiği ağrılarda olsa biz çabalamaya, devam etmeye ve pes etmemeye gücümüzü sonuna kadar kullanıyoruz. Seanslarda Veysel hocamla geçirdiğim dakikalarda fizik tedaviyi eğlenceli seanslar halinde moral açısından da toparlamak ve bir an önce iyileşmek için güzelce yola devam ediyoruz.
Fizik tedavi seanslarım hiç bitmesin istiyorum çünkü vücudumun tepkilerini görünce yeniden mutluluğa kavuşuyorum.  İnancım,gücüm,desteğim tekrardan yenilendi. Kendilerine ne kadar teşekkür edersem edeyim verdiği emekler karşılarında az kalacak.
Her zamanki dediğim gibi yine söylüyorum fizik tedavi hayat kurtarır. Fizik tedavinin hayatımızda hatta hayatımda ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Sadece operasyon geçirdim diye fizik tedavi değil hayatımda daha sağlıklı şekilde devam etmek için fizik tedavi çok etkili. Yine bu sürecimde de etkili rol fizik tedaviden geçiyor çok güzel günlerde sağlıklı şekilde tekrardan süreçlerde bizleri takipte kalmaya devam edin emeklerin meyvesini en güzel şekilde göstermek için hazırlanıyoruz.
Son olarak Yanımda olan desteğini benden ayırmayan fizyoterapistim Serap Demirtaş'a şu anki çalışmakta olduğum sürecimi devam ettiren yanımda olan Fizyoterapistim Veysel Orhan'a ve bağlı olduğum Refika Fizik Tedavi merkezine ve her yönden maddi manevi yanımda olan aileme çok teşekkürlerimi sunuyorum. Sağlıcakla sevgiyle kalın”dedi.