Belediye Başkan Aday Adayı Ünlü'den Hakimiyet'e Ziyaret

AK Parti'den Yazıkonak Belde Belediye Başkan Aday Adayı olan Fuat Fırat Ünlü, Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

Belediye Başkan Aday Adayı Ünlü'den Hakimiyet'e Ziyaret

İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Ünlü,seçim süreci ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Ünlü yaptığı açıklamada,“Çok Değerli Yazıkonak Halkı , sizlere hak ettiğiniz hayırlı ve güzel hizmetleri vermek için hizmet yürüyüşüne çıktık.  Bu yolda bizlere destek veren , gönül veren , dua eden tüm dostlara çok teşekkür ederim.  Bu hizmet yolunda mücadelemiz , beldemizi kalkınan , değişen , üreten , hep beraber mutlu , huzurlu , birlik , beraberlik içinde yaşanan bir belde haline getirmek olacaktır. Beldemizin misyon ve vizyonuna uygun , ortak akıl ile güçlü ve etkin bir belediye başkanlığını ortaya koymaktır.

Bu belde de yaşayıp kendisini her şeyiyle buraya ait hisseden biri olarak yıllardır beldemizin ve belde sakinlerimizin her türlü sorunuyla yakından ilgilenmeye azami gayret gösterdim. Her şeyin en iyisini fazlasıyla hak eden siz aziz hemşehrilerimin daha yaşanabilir bir belde özlemini kendime dert edindim.”dedi.

Ünlü sözlerine şöyle devam etti:“ İlimizin en stratejik , en büyük beldesi olan Yazıkonak’ta uyumlu ve koordinatör bir belediye öncülüğünde hükümetimizle , milletvekillerimizle , resmi kurum ve sivil toplum kuruluşları arasında tam uyum sağlamak zorundayız. İstikrar , ciddiyet , disiplin ve istişare ile bu uyum sağlandığında beklenenden çok daha hızlı sonuç almaya başlayacağız. Genç , dinamik , enerjik ve eğitimci biri olarak ; yenilikçi , üretken , misyonu ve vizyonu olan , diyalog içinde bir belediyecilik anlayışının beldemizde uygulanması gerektiğine inanmaktayım.Her açıdan yaşanabilir , gelişen ve değişen bir Yazıkonak için 2024 yılında yapılacak olan  Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde çözüm adına sorumluluk alabilmek için ‘ Yazıkonak Belediye Başkanlığına Aday Adayı ‘ olduğumu siz değerli halkımıza büyük bir saygı ve sorumlulukla beyan ederim. En iyi olmanın ve mükemmelliğin sonu olmadığı anlayışından hareketle hata ve eksikliklerimizin olabileceğini , bu konuda öneri ve eleştirilerin daha iyi olma adına yol gösterici olacağını da belirtmek isterim. Yönetim ve siyaset birikimimi beldemizin gelişmesi ve değişmesi adına kullanacağıma , bunun için elimden geleni yapacağıma siz değerli halkımıza söz veriyorum.”dedi.