Bayramların Vazgeçilmez İkramları 'Bayram Şekerleri'

Her kesimden vatandaşlarımızın evlerine gelen misafirlerine ikram ettiği dini bayramlarımızın vazgeçilmez ikramlarından  bayram şekerleri rengarenk görüntüleriyle tezgahl

Bayramların Vazgeçilmez İkramları  'Bayram Şekerleri'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her kesimden vatandaşlarımızın evlerine gelen misafirlerine ikram ettiği dini bayramlarımızın vazgeçilmez ikramlarından  bayram şekerleri rengarenk görüntüleriyle tezgahlarda yerini alırken satıcılar henüz şeker satışlarının istenilen düzeyde olmadığını  söyledi.  Bu yıl şeker fiyatlarının geçtiğimiz yıla göre ortalama 1 lira zamlandığını ifade eden esnaf Samet AYDIN “  Şeker fiyatları bu yıl 5 ile 50 lira arasında  değişiyor. Artık halkımız çocuk şekeri olarak tabir edilen  ucuz şekerlere eskisi gibi rağbet etmiyor. Bütçelerine göre  kaliteli şeker almaya çalışıyorlar. Açıkçası işlerimiz henüz beklediğimiz düzeyde değil.  Her yıl bayrama 15 gün kala yoğunluk başlardı. Bu yıl bir haftadan az bir süre kalmasına rağmen henüz bir hareketlenme yok” dedi.

Bayram şekeri alışverişlerinin henüz tam başlamadığını söyleyen esnaf Necati BAL ise  “  Geçen yıl ile göre şeker fiyatlarında 1 ile 2 lira arasında bir artış söz konusu.  Şekerin kilosu 7 ile 23 lira arasında değişiyor. Her bütçeye uygun şekerimiz var” diye konuştu.