Batman'da 6 puanlık maç!

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, deplasmanda TPAO Batman Petrolspor'la karşılaşacak

Batman'da 6 puanlık maç!

TFF 3. Lig 2. Grup’ta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TPAO Batman Petrolspor’la deplasmanda karşılaşacak. İkinci yarıya muhteşem bir başlangıç yapan Bordo-Beyazlı ekibimiz, hazırlıklarının Elazığ etabını tamamladı. Cumartesi günü karayoluyla Batman’a geçecek olan kafile, konaklayacağı otele yerleşecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Elazığspor’da bu maç öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Ev sahibi Batman Petrolspor’da ise Akın Akman ile Oktay Gürdal sarı kart cezalısı. Gökhan Meral ise sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.


TARAFTAR YASAĞI
Bordo-Beyazlı ekibimiz, Batman İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı kararla bu maça taraftarlarından yoksun çıkacak. Pazar günü saat 14.00’te Batman Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada İstanbul Bölgesi C Klasman Hakemi Sercan Yılmaz düdük çalacak. Temsilcimiz bu maç öncesi 31 puanla grupta 4. sırada yer alırken, TPAO Batman Petrolspor 37 puanla zirvede.