Başkan Işıkver'den Mitinge Davet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 13 Kasım Pazar günü Elazığ'da gerçekleştireceği miting öncesinde il teşkilatı da hazırlıklarına devam ediyor.

Başkan Işıkver'den Mitinge Davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ve beraberindeki heyet, ilk olarak Kültür Mahallesi’nde vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

“SOL PARTİYİ İKTİDARA GETİRMEYE ÇALIŞAN 5 TANE SAĞ PARTİ VAR”

Daha sonra bir otelde vatandaş buluşmasında konuşan Başkan Işıkver, 6’lı masayı oluşturan sağ partileri sert bir dille eleştirdi. Işıkver, “Bir tane sol partiyi iktidara getirmeye çalışan 5 tane sağ parti var. Bu 5 sağ partinin de ayrı bir özelliği var bunlarda hepsi liderine ihanet edenlerin partisidir. Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu Sayın Cumhurbaşkanına ihanet etmişler, parti kurmuşlardır. Meral Akşener Sayın Genel Başkanımıza ihanet etmiştir, değerlerimize ihanet etmiştir, değerlerimize ihanet etmiştir. Temel Karamollaoğlu Necmettin Erbakan’ın emanetlerine ihanet etmiştir. Yani bir ihanet şebeksini kendini sağcı, milliyetçi, muhafazakar, dindar yerine göre. Vatandaşı koparacakları zaman yerine göre kendini böyle tabir edenler bir tane sol partiyi, MLKP’yi, DHKP-C’yi, TİKKO’yu, PKK’yı hamisi olarak gören kendini onlara hami gören ve Türkiye’deki Türkiye karşıtı güçlerin bütününü bir şemsiye altında birleştirmiş Cumhuriyet Halk Partisi’ne iktidar arıyor” dedi.

“BİN YILDIR BİR MEDENİYET ANLAYIŞINI TEMSİL EDEN BU MİLLETE BUNU NASIL EMPOZE EDECEKLER”

Başkan Semih Işıkver, CHP’yi de eleştirdi. Işıkver, “Yani bin yıldır bir kültürü bir medeniyet anlayışını temsil eden bu millete bunu nasıl empoze edecekler, işte Cumhuriyet Halk Partisi en soft karakteri. Kendini milliyetçi, devletçi diye tabir eden en soft karakteri. Elazığ gibi bir coğrafyaya atıyor diyor ki git orada aşık tut, Müslüman mahallesinde salyangozunu sat zemini HDP’ye ayarla daha sonra bir tane HDP çıkarsın Apo’nun başaramadığını 70-80’li yıllarda Marksist, terör örgütü üyelerinin silahla başaramadıklarını sen git vatandaşı istismar ederek başar” dedi.

MHP İl Başkanı Işıkver son olarak, Hilalkent ve Abdullahpaşa’da vatandaşlarla bir araya gelerek, 13 Kasım’da yapılacak olan MHP Mitingine davet etti.

“BÜTÜN MAHALLEYİ GÖTÜRELİM”

Işıkver, “Zaten 2-3 gün önce geldik kardeşlerimizle birlikte bir plan yaptık. Dedik ki biz burada bir bayrak kaldırdık mı bir sancak kaldırdık mı Allah’ın sayesinde Hilalkent’te, Abdullahpaşa’daki ağabeylerimiz, kardeşlerimiz yüreğindeki iman sevgisiyle, Allah, Vatan, bayrak, memleket sevgisiyle ardımıza düşer gelirler dedik. Bu defa sadece buradaki ekibimiz bizim kendi ekibimiz değil bütün mahalleyi götürelim, bütün bacılarımızı götürelim, bütün kardeşlerimizi götürelim bende eşimle geliyorum” dedi.