Bakan Kacır, temaslarda bulundu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 'emeğin, alın terinin ve üretimin şehri' olarak nitelendirdiği Zonguldak'ta kapsamlı bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Bakan Kacır, kentteki yatırım açılışlarına katılırken, vatandaşlar, esnaf ve sanayicilerle bir araya geldi.
Haberin Özeti
- • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Zonguldak'ta Erdemir Fabrikası'nı ziyaret ederek üretim süreçleri ve yeni yatırım planları hakkında bilgi aldı.
- • Bakan Kacır, kentte Sanayi ve Teknoloji Projeleri ile Modern Karton Üretim Tesisi olmak üzere iki ayrı açılış gerçekleştirerek kalkınma yatırımlarını vurguladı.
- • Programı kapsamında vatandaşlara aşure ikram edip esnafla buluşan Bakan Kacır, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak ziyaretini tamamladı.
Bakan Kacır'ın Zonguldak programının ilk durağı, Türk sanayisinin lokomotif kuruluşlarından Erdemir Fabrikası oldu. Burada yetkililerden üretim süreçleri ve yeni yatırım planları hakkında bilgi alan Kacır, sanayi üretiminin bölge ekonomisindeki belirleyici rolüne dikkat çekti.
İKİ AYRI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
Ziyaret kapsamında Bakan Kacır, Sanayi ve Teknoloji Projeleri Açılış Töreni ile Modern Karton Üretim Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışlarda yaptığı konuşmada, "Zonguldak'ımızın kalkınmasına hız verecek yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
AŞURE İKRAMI VE ESNAF ZİYARETİ
Bakan Kacır, programı kapsamında vatandaşlara aşure ikramında bulunarak hemşehrileriyle sohbet etti. Ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kacır, işletmecilerin talep ve önerilerini dinledi.
PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
Bakan Kacır'ın Zonguldak programı, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılımıyla sona erdi. Toplantıda il teşkilatıyla bir araya gelen Kacır, bölgenin siyasi ve ekonomik gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.