Bakan'ın Sektörle Görüşmesi Önemli

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Programı'nın kapanış toplantısına katılacak.

Bakan'ın Sektörle Görüşmesi Önemli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bakan Kirişçi’nin Elazığ’a gelişlerinin sebeb- i ziyareti olan  Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Programı ne zaman başladı, projeden maksat ve amaç neydi, bu konuda yapılan çalışmalarla ilgili yetkili kurumların bir açıklaması var mıdır ya da bu çalışmanın şehre katkısı nedir gibi sorulara cevap ararken birden bire kapanışa geçilmesinde  amaç nedir sorularının cevaplarını sayın Bakanı dinleyince öğrenmiş olacağız.

Tarım ve Orman Bakanının bir şehri, özellikle tarım ve hayvancılıkta önemli bir üretim merkezi olan Elazığ’ı ziyaretleri önemlidir ve gereklidir.

Bakanın programında protokol ziyaretleri yanında sektör temsilcileriyle yaklaşık 3 saat sürecek bir toplantı görünce mutlu olduk ve üreticiler adına sevindik. Zira Tarım Bakanının Elazığ’a gelip resmi törenleri icranın ardından Ankara’ya dönmesi haksızlık olurdu.

Bakan Kiriş’in sektör temsilcileri ile ilgili yapacağı toplantıya umarız ki sektörün tüm ses ve taleplerini dile getirecek gerçek üreticiler katılırlar ve sorunları birinci ağızdan bakana iletirler. Bakan Kirişçi de bu talepleri  kısa sürede değerlendirir ve tarım sektörünün sıkıntıları çözülür.