AVCILAR DOSTLARINI UNUTMADI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar İhtisas Spor Kulübü Derneği Üyesi Naci Turgut,''Elazığ'da kış ayların

AVCILAR DOSTLARINI UNUTMADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar İhtisas Spor Kulübü Derneği Üyesi Naci Turgut,’’Elazığ’da kış aylarının soğuk geçmesinden dolayı doğada ki dostlarımız hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Kar sebebi ile doğada ki bir çok hayvan yiyecek bulmakta oldukça zorlanıyor. Bir çok hayvan aç kaldıkları için ne yazık ki ölüyor. Bizlerde bu nedenle dostlarımıza yardımcı olmak için bir organizasyon düzenliyoruz.’’diye ifade etti.

Turgut, sözlerine şöyle devam etti: ’Organizasyonumuz da yırtıcı ve kanatlı hayvanlarımız için doğaya yem bırakma etkinliğimiz olacak. Millî Parklar Şube Müdürlüğü, Derneğimiz ve Turgutlar Av Bayi olarak  bu anlamlı etkinlikte bir araya geleceğiz. Tüm hayvansever arkadaşlarımızı bu kampanyaya davet ediyoruz. Yemler, bu hafta toplanarak hafta sonu Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile birlikte belirlenen ve hava şartlarının çok ağır olduğu bölgelere bırakılacak. Bize bu organizasyonda destek olacak vatandaşlarımız, topladıkları yemler ile birlikte derneğimize ya da Milli Parklar Şube Müdürlüğüne gidebilir ya da irtibat kurabilirler.’’dedi.