Ateşe Meydan Okuyan ''İsimsiz Kahramanlar''

Erkan BAY/Her gün medyada yer bulan, kritik anlardaki kurtarışlarıyla alkışlanan, ateşin kahramanları itfaiyeciler, insan hayatını kurtarmak için 24 saat görevini yapıyor.

 Ateşe Meydan Okuyan ''İsimsiz Kahramanlar''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi İtfaiye Ekipleri,en zor anlarda vatandaşların imdadına yetişerek ve canlarını esirgemeden ateşe meydan okuyor.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE GÖREVE BAŞLIYORLAR

Sabahın erken saatlerinde ailesini bırakarak itfaiye merkezine gelen ekipler, arkadaşlarından aldıkları görevi, ettikleri yemin ile 24 saat sürdürüyor. Sporla başlayan bir gün eğitimler ve çıkan yangınlara müdahale ile devam ediyor.

Bu kapsam da Elazığ İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, son 2 yılda  yangın ve kurtarma operasyonları dahil toplam 3 bin 546 olaya müdahale etti.

BÖLGESİNDE İLK SIRADA

Elazığ İtfaiye Müdürlüğü ekipleri,Doğu Anadolu Bölgesinde olaylara en erken zaman da giderek müdahale etme de ilk sırada yer alıyor.Tecrübeli ekibiyle yangınlara zamanında varış ve olaylara müdahale bakımında,vatandaşların da büyük bir takdirini kazanan itfaiye ekipleri,vatandaşlar arasında ‘’İSİMSİZ KAHRAMANLAR’’ olarak biliniyor.