Atatürk Stadyumu'nda Buluşuyoruz

İstanbul Rams Park stadyumunda oynanan final karşılaşmasında 52 Orduspor'u 3-0'lık net sonuçla geçerek adını 2. Lige yazdıran bordo beyazlı takımımız, kupayı almış ve ilk kutlamasını sahada yapmıştı.

Atatürk Stadyumu'nda Buluşuyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aynı saatlerde Elazığ Cumhuriyet Meydanında da tüm Elazığlılar hem maçı birlikte izlemiş hem de şampiyonluğu büyük bir coşkuyla ve heyecanla  kutlamışlardı.

İki ayrı ilde sıcağı sıcağına yapılan şampiyonluk kutlamalarını bu kez hem şehir halkı hem futbolcularımız hem teknik heyet hem yönetim hem de bu başarıda önemli katkıları olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da aynı mekânda ve  aynı anda birlikte olacakları görkemli bir kutlama için saatler kaldı.

Çarşamba günü gerçekleştirilecek kutlama törenini  önce Kaptan Ömer Tokgöz tarafından Elazığspor tesislerinden başlatılacak.

Saat 18’de üstü açık otobüsle şehir merkezine gelecek olan Elazığspor kafilesi, şehir merkezinde tur attıktan sonra stadyuma geçerek kutlamalara katılacak. Stadyumda kutlama önce mahalli müzik ve oyunlarla başlayacak.

Ardından DJ eşliğinde yapılacak sunumlarla teknik heyet ve futbolcularla birlikte yönetim sahada yer alacak ve taraftarları selamlayacak.  Sürpriz sanatçılarla devam edecek kutlamalar, geç saatlere kadar devam edecek.

Bu satırları yazarken gayri ihtiyari hava durumuna  baktık. Çarşamba günü tümüyle açık, yağışsız ve berrak bir gün bizi bekliyor. Hava müsait, hazırlıklar güzel, coşku ve heyecan dorukta. Bize de bu tarihi ana ortak ve tanık olmak kalıyor.

Saat 19’dan sonra Atatürk Stadyumunda buluşuyoruz dostlar. Planlarınızı  şimdiden yapın.